Yazılım için Oleas WKS121 sistem alınır mı?

Bütçe
4k - 4,5k

metyz

Femtopat
Daha fazla  
Yazılım için bilgisayar almayı düşünüyorum şu an bütçem pek fazla yok aşağıya linkini bıraktığım sistem yeterli midir sizce pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. (yine de linke girin)

i7 2600.
16 GB RAM.
256 GB SSD.

Bu sistem şu an 3660 ₺

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım için bilgisayar almayı düşünüyorum şu an bütçem pek fazla yok aşağıya linkini bıraktığım sistem yeterli midir sizce pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. (yine de linke girin)

i7 2600.
16 GB RAM.
256 GB SSD.

Bu sistem şu an 3660 ₺

B-bir saniye, ekran kartı nerede hocam?

Hocam sadece yazılım için oyun için değil ayrıca pek bilgim yok bilgilendirirsen sevinirim ekran kartı olmadan kullanabilirim sanırım.

Hocam ekran kartı yoksa işlemcinin ekran kartını kullanır. O işlemcinin ekran kartı HD2000 yani 720p görüntü verebiliyor maksimum, üstelik işlemci kullanımınızda yüksek olur işlemci ekstra yorulur. Tavsiyem bu sistemi alıp 600 TL'ye 2. el bir ekran kartı almanız.(fiyatına değer mi bilmiyorum)

Hocam ekran kartı yoksa işlemcinin ekran kartını kullanır. O işlemcinin ekran kartı HD2000 yani 720p görüntü verebiliyor maksimum, üstelik işlemci kullanımınızda yüksek olur işlemci ekstra yorulur. Tavsiyem bu sistemi alıp 600 TL'ye 2. el bir ekran kartı almanız.(fiyatına değer mi bilmiyorum)
Anladım Hocam Sağolasın Bir De Yazılımdan Kastım JavaScript, HTMl, CSS, vs. Oyun İçin Konsol Kullanıyorum Sadece Yazılım İçin Bana Yeterli Midir Pek Bilgim Yok Kusura Bakma Hocam

Anladım hocam sağ olasın bir de yazılımdan kastım JavaScript, HTML, CSS, vs. oyun için konsol kullanıyorum sadece yazılım için bana yeterli midir pek bilgim yok kusura bakma hocam.

Hocam bu PC size yeter de masaüstü biraz kötü görünür, bunu alıp kullanabilirsiniz ama oyun falan oynayamazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı