furkancyhn
Hectopat
Yazılım alanında ikisinden birinin sağlayacağı avantaj dezavantajı olur mu ve fazladan 1.5k verilip Intel alınır mı?
Yazılım alanında ikisinden birinin sağlayacağı avantaj dezavantajı olur mu ve fazladan 1.5k verilip Intel alınır mı?
Konu açıp atmıştım aslında ama atayımLaptop modellerini atar mısın?
Konu açıp atmıştım aslında ama atayım.
Panellerinin renk farkı da var çok arasında kaldım. İki modelin.Hp Victus 16-S0047NT Ryzen 7-7840HS 32GB 1tb SSD 8gb Rtx Fiyatı
Hp Victus 16-S0047NT Ryzen 7-7840HS 32GB 1tb SSD 8gb Rtx 4060 144Hz 16.1"fdos Laptop 892P5EA alışveriş kredisi seçeneği hemen satın al! En iyi fiyat avantajlarını kaçırmamak için hemen tıkla!www.hepsiburada.com
Sebebi ne peki kasa kalitesi monstern bu modelinin iyi olduğunu duydum ekran olarak da %100sRGB ekranı var HPden daha iyiVictus tabii ki.
Sebebi ne peki kasa kalitesi monstern bu modelinin iyi olduğunu duydum ekran olarak da %100sRGB ekranı var HP'den daha iyi.
Isınma problemi mi oluyor başka bir sorun muAMD olanı alabilirsin. Giriş seviyesindeki laptoplarda 12. ve 13. nesil işlemcilere bulaşma.
Isınma problemi mi oluyor başka bir sorun mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.