Yazılım ile ilgili sorular

Visual Studio kullanımımı daha kolay ama bir ay sonra ücretli oluyor. Diğeri bedava olduğu için tercih ediliyor. İkisi de benim tercihim değil mesela. Kişisel mesele, neyi tercih edeceğin.

İlk defa duyuyorum ve birkaç senedir vs kullanıyorum o nasıl oluyor?

Visual Studio kullanımımı daha kolay ama bir ay sonra ücretli oluyor. Diğeri bedava olduğu için tercih ediliyor. İkisi de benim tercihim değil mesela. Kişisel mesele, neyi tercih edeceğin.
Hocam ben, 3 yıldır kullanıyorum. Zaten açık kaynak. Komuniti sürümü ücretsiz.

Zaten internetde 1-2 küçük aramayla çıkıyor. İşin en kolay kısmı indirip-kurma kısmı.

Şececeğin şeyleri sonradan çıkarta bildiğin gibi, seçmediyin şeyleri sonradan indire biliyorsun(Installer kısmında modify var).

Bu proqramların hepsi araç. Önemli olan özü öğrenmen(yani program bağımsız çalışa bilmek).
Senin bunları düşünmene gerek yok(şimdilik).

Birde zaten 2 programı da bilgisayarına yükleye biliyorsun.

Son düzenleme:
Dostum bazı şeyleri senin keşfetmen gerekiyor. Her şeyi başkalarına sorarak öğrenemezsin. Google'a girip araştırmasını bilmen gerekiyor.

Dostum bazı şeyleri senin keşfetmen gerekiyor. Her şeyi başkalarına sorarak öğrenemezsin. Google'a girip araştırmasını bilmen gerekiyor.
Hocam Google'da bazı şeyleri anlamadığım için sordum. Mesela tanımını bilimsel gösteriyor ama ne işe yaradığını başkası bilince daha rahat anlıyosun.

Cevap veren herkese teşekkürler arkadaşlar sayenizde anlayabildim anlayamadıklarımı

Öncelikle merhaba arkadaşım bizim küçük bir grubumuz var ve kendi oyunlarınızı yapıyoruz daha doğrusu yaparken öğreniyoruz istersen sende bize katılabilirsin sana yol yordam gösteririz sonra istersen beraber devam ederiz.İlgilenirsen bu mesaja cevap ver.

Yaş sınırı var mı? +18 gibisinden.

Yaş sınırı var mı? +18 gibisinden.

Yok eğer ilgileniyorsan öğrenmek istiyorsan bize katılabilirsin şu an resmi bir şey yapmıyoruz oyun yapıyoruz ama daha yolumuz var o zaman da kadar sende bayağı yol katedersin eğer istersen seçim senin tabii.

Yok eğer ilgileniyorsan öğrenmek istiyorsan bize katılabilirsin şu an resmi bir şey yapmıyoruz oyun yapıyoruz ama daha yolumuz var o zaman da kadar sende bayağı yol katedersin eğer istersen seçim senin tabii.
Kaç kişisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…