Yazılım İle Para Kazanma Yöntemleri Nelerdir ?

GiSpam

Hectopat
Daha fazla  
Java ve C# bilgim var ve basit uygulamalar, oyunlar yazabiliyorum. Ama bunlardan nasıl para kazanabilirim bilmiyorum. Play Store' ye atsam pek kazanacağımı düşünmüyorum. Aklıma uygulama satma siteleri geliyor direkt. Oralardan iyi para kazanılabilir mi?
Ve bildiğiniz başka yöntemler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım dünyasına para çok kazanmak için giriyorsanız baştan kaybediyorsunuz demektir. Tabi emeklerinin karşılığını alacaksın fakat ilk başta kendini geliştirmen gerekli, basit uygulamalar yazıp kullanıcılara ücretsiz sunup neler yapabildiğini kanıtlatman gerekli, daha sonra gerisi elbet gelicektir ve böyle bir konuyu burada değil yazılımını kullananlar ile tartışıyor olacaksın :) Yazılımda sabır birinci şart, eğer sabrın yeterliyse hemen çalışmalara başla ve kendini geliştir. Bu yolda sana başarılar diliyorum :)

Google Play Store'dan az bir ücret mi dediniz ? FB de bile çok az insanın "Unity" yardım gruplarında yapılan paylaşımlarda görülüyor ki insanlar yaptıkları ve paylaştıkları oyunlardan milyarlar kazanıyor. Yapacağınız oyun eğer başarılı ise neden para kazanmama gibi bir sonuç çıksın ki ? İhtiyacınız olan şey; iyi bir program yazmak olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı