Berat Efe Sanır Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 676 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Tohma Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #11 706143 dedi: Devamını nasıl tamamlarım hocam? Yazları birde Kıbrıs’a gidiyorum, yabancılarla da konuşabilecek düzeyde olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Cambly tarzı uygulamalara bakabilirsiniz. Aslında Kıbrıs'ta rezil de olsanız konuşun. En iyi karşılıklı konuşarak anlaşılıyor çünkü.
706143 dedi: Devamını nasıl tamamlarım hocam? Yazları birde Kıbrıs’a gidiyorum, yabancılarla da konuşabilecek düzeyde olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Cambly tarzı uygulamalara bakabilirsiniz. Aslında Kıbrıs'ta rezil de olsanız konuşun. En iyi karşılıklı konuşarak anlaşılıyor çünkü.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Haziran 2020 #12 Berat Efe Sanır dedi: Cambly tarzı uygulamalara bakabilirsiniz. Aslında Kıbrıs'ta rezil de olsanız konuşun. En iyi karşılıklı konuşarak anlaşılıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, çok teşekkür ederim malum bu yıl çıkamıyoruz yurt dışına
Berat Efe Sanır dedi: Cambly tarzı uygulamalara bakabilirsiniz. Aslında Kıbrıs'ta rezil de olsanız konuşun. En iyi karşılıklı konuşarak anlaşılıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, çok teşekkür ederim malum bu yıl çıkamıyoruz yurt dışına
STR Kaos Hectopat Katılım 24 Eylül 2019 Mesajlar 910 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen Adayı 22 Haziran 2020 #13 Dostum öğrenmen iyi olur. Temeli şimdi atarsan uni de temel + üst çıkmak yerine sadece üst çıkmak ve daha iyi şeyler başarmak için daha çok zaman olur. Ayrıca öğrenirken mesleğe karşı tutumunuda görürsün. Cidden yapabileceksen unisine gidersin.
Dostum öğrenmen iyi olur. Temeli şimdi atarsan uni de temel + üst çıkmak yerine sadece üst çıkmak ve daha iyi şeyler başarmak için daha çok zaman olur. Ayrıca öğrenirken mesleğe karşı tutumunuda görürsün. Cidden yapabileceksen unisine gidersin.
7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #14 Derslerinle devam ettirebileceksen 9-11 arasinda dusunulebilir.
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Haziran 2020 #15 76087 dedi: Derslerinle devam ettirebileceksen 9-11 arasinda dusunulebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hobi olarak yapılabilecek bir şey değil mi? Okul çıkışında yapılan kurslar gibi yapılsa
76087 dedi: Derslerinle devam ettirebileceksen 9-11 arasinda dusunulebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam hobi olarak yapılabilecek bir şey değil mi? Okul çıkışında yapılan kurslar gibi yapılsa
theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Haziran 2020 #16 706143 dedi: Devamını nasıl tamamlarım hocam? Yazları bir de Kıbrıs’a gidiyorum, yabancılarla da konuşabilecek düzeyde olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Dualingo'yu yükle temelden A2 seviyesine kadar gidebilirsin. STR Kaos dedi: Dostum öğrenmen iyi olur. Temeli şimdi atarsan uni de temel + üst çıkmak yerine sadece üst çıkmak ve daha iyi şeyler başarmak için daha çok zaman olur. Ayrıca öğrenirken mesleğe karşı tutumunuda görürsün. Cidden yapabileceksen unisine gidersin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim mantıklı bir cevap olmuş Son düzenleme: 22 Haziran 2020
706143 dedi: Devamını nasıl tamamlarım hocam? Yazları bir de Kıbrıs’a gidiyorum, yabancılarla da konuşabilecek düzeyde olsun istiyorum Genişletmek için tıkla... Dualingo'yu yükle temelden A2 seviyesine kadar gidebilirsin. STR Kaos dedi: Dostum öğrenmen iyi olur. Temeli şimdi atarsan uni de temel + üst çıkmak yerine sadece üst çıkmak ve daha iyi şeyler başarmak için daha çok zaman olur. Ayrıca öğrenirken mesleğe karşı tutumunuda görürsün. Cidden yapabileceksen unisine gidersin. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim mantıklı bir cevap olmuş
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 22 Haziran 2020 #17 theysleptonme10times dedi: Dualingo'yu yükle temelden A2 seviyesine kadar gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... A2 seviyesi ne oluyor hocam? Karşılıklı İngilizce anlaşacak kadar öğrenebilir miyim?
theysleptonme10times dedi: Dualingo'yu yükle temelden A2 seviyesine kadar gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... A2 seviyesi ne oluyor hocam? Karşılıklı İngilizce anlaşacak kadar öğrenebilir miyim?
Daniel Saddler Hectopat Katılım 15 Temmuz 2017 Mesajlar 738 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2020 #18 Bilen bilmeyenden 1-0 öndedir.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.263 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 22 Haziran 2020 #19 theysleptonme10times dedi: Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumak istiyorum bu tür işlere de meraklıyım ne yapmam lazım? Yaşım 16. üniversiteye gitmeden önce kod bilmem gerekir mi? Tavsiyeler verirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmez. Orada size sıfırdan başlayarak anlatacaklar.
theysleptonme10times dedi: Arkadaşlar yazılım mühendisliği okumak istiyorum bu tür işlere de meraklıyım ne yapmam lazım? Yaşım 16. üniversiteye gitmeden önce kod bilmem gerekir mi? Tavsiyeler verirseniz çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Hayır gerekmez. Orada size sıfırdan başlayarak anlatacaklar.
Aiwendill Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2020 #20 Öğrenmene gerek yok , derslerini çalışıp gidebildiğin en iyi üniversiteye kapağı atmaya bak. Yapabileceğin en iyi şey bu.
Öğrenmene gerek yok , derslerini çalışıp gidebildiğin en iyi üniversiteye kapağı atmaya bak. Yapabileceğin en iyi şey bu.