Yazılım Mühendisliği İçin Hangi Üniversite?

oguzhanzny

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Yazılım Mühendisliği okumayı düşünüyorum. Ama üniversite tercihleri yaklaştı ve bir karar veremedim.
Aklımda İzmir Ekonomi Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi var.
Bunlar arasında eğitim olarak hangisi iyi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkes İEU ye hangar gibi yer, bilmem neden bozma üniversite diyor :D Ben Facebookta yazılımcılar grubuna üyeyim, hani kişinin kendi bilgisini geliştirmesine bağlı, üniversiteyi kafana çok takma bence.

Cem Evrendilek gibi bir adamdan "Veri Yapıları ve Algortima , veri tabanı" dersini alırsınız. Kaan Kurtel'den test ve ölçüm dersleri, Ufuk Çellikkan'dan yazılım mimarisi ve daha fazlası. İEU her hocanın, hem mesleki kariyeri hemde akademik kariyerleri vardır. Sektör problemlerinin içindedir. Oyun opsiyonunu, türkiyede sadece ieu üniversitesi sağlamaktadır. Ayrıca 2. yabancı dili zorunlu olarak alırsınız. Amacınız, akademik bir eğitim değilde, gezmek tozmak ise orası ayrı. İEU okuyan öğrencilerin, % 20 diğer üniversitelere yatay geçiş yapar daha rahat mezun olabilmek için.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı