Yazılım mühendisliği için üniversite önerisi

hedi

Zeptopat
Daha fazla  
Ege tarafında yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Birçok okul baktım yorumları. Çok kötüydü. Sizin önerebileceginiz guzel bir yer var mi?

Hocam yorumlar hep kötü olur zaten. Üniversite memnuniyet anketi TÜMA ya bakarsanız bir fikriniz olabilir.
En azindan bir fikir olur diye bakiyorum bazıları bot basmış gibi iyi yorum var aynı okulda tam zıttını diyen insanlar da var kafam karisti

Fırat Üniversitesi'nde var ama Bilgisayar mühendisliği de olur yani.
Fırat üniversitesi yazıyorum yorumlarinda bazılari üniversitesi bazıları hastane yorumluyor 🤦🏻‍♀️

Fırat üniversitesi yazıyorum yorumlarinda bazılari üniversitesi bazıları hastane yorumluyor 🤦🏻‍♀️
Tıp Fakülteleri ayrıca hasta da alır.

Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi'ni araştırabilirsin. Balıkesir öğrenciler için uygun bir şehir. Otobüs, yemek, elektrik vs. öğrenciler için ücretsiz.

Merhaba @hedi. İzmir Ekonomi Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Yazılım Mühendisliği Ege Bölgesindeki en yüksek taban sıralamalı yer olarak göze çarpıyor. Üniversite hakkında hem olumsuz, hem olumlu yorumlar olsa da (İngilizce) Yazılım Mühendisliğinde memnuniyet düzeyi yüksek sayılabilir diye düşünüyorum.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (İngilizce) Yazılım Mühendisliği henüz mezun vermese de konumu fena görünmüyor yani İzmir Ekonomi Üniversitesi tam burslu (İngilizce) Yazılım Mühendisliği gibi Merkez Kampüste bulunuyor. Aynı Merkez Kampüsteki Teknoloji Fakültesinde bulunan daha köklü olan Bilişim Sistemleri Mühendisliği de güzel bir alternatif olabilir.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği bölümü Merkez Kampüste bulunmadığı için eleştirenler olsa da eğitim olarak memnuniyet düzeyi yüksek sayılabilir diye düşünüyorum.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Yazılım Mühendisliği bölümü 4 sene önce ilk öğrencilerini almış, ve büyük ihtimal bu sene ilk mezunlarını verdi diye biliyorum. Bölüm Merkez Kampüste bulunuyor ama eğitim kalitesi hakkında pek bilgim yok.
Siz tercih yaptınız mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı