Hocam yorumlar hep kötü olur zaten. Üniversite memnuniyet anketi TÜMA ya bakarsanız bir fikriniz olabilir.Ege tarafında yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Birçok okul baktım yorumları. Çok kötüydü. Sizin önerebileceginiz guzel bir yer var mi?
Ege tarafında yazılım mühendisliği okumak istiyorum. Birçok okul baktım yorumları. Çok kötüydü. Sizin önerebileceginiz guzel bir yer var mi?
En azindan bir fikir olur diye bakiyorum bazıları bot basmış gibi iyi yorum var aynı okulda tam zıttını diyen insanlar da var kafam karistiHocam yorumlar hep kötü olur zaten. Üniversite memnuniyet anketi TÜMA ya bakarsanız bir fikriniz olabilir.
Fırat üniversitesi yazıyorum yorumlarinda bazılari üniversitesi bazıları hastane yorumluyorFırat Üniversitesi'nde var ama Bilgisayar mühendisliği de olur yani.
Kampüs olduğu için içinde her fakülte ve bölüm var ondan.Fırat üniversitesi yazıyorum yorumlarinda bazılari üniversitesi bazıları hastane yorumluyor![]()
Tıp Fakülteleri ayrıca hasta da alır.Fırat üniversitesi yazıyorum yorumlarinda bazılari üniversitesi bazıları hastane yorumluyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.