Yazılım mühendisliğinden bilgisayar mühendisliğine yatay geçiş mümkün mü?

Arkadaşlar X bir üniversitede yazılım mühendisliği okuyorum ve bu sene 3. sınıfa geçtim. Üniversitemde hiç mi hiç memnun değilim. Ortalamam da 3 altı 2,90 yaklaşık. Sizden tavsiye isteyeceğim. Kendi bölümümle veya bilgisayar mühendisliğiyle ilgili nereye yatay geçiş yapabilirim? Her gün okulu bırakmak istiyorum hem hocalar hem de şehir olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu dersi ortak olduğu için evet yatay geçiş mümkün. Bilgisayar mühendisliğinde gereksiz elektrik dersleri var fazladan, elektrik sevmiyorsan geçmeni tavsiye etmem. Yine yazılım müh. olan başka bir üniversiteye geçebilirsin. Ayrıca gideceğin yerde de sevmeyeceğin hocalar olacaktır, ona göre düşün taşın derim.

Çoğu dersi ortak olduğu için evet yatay geçiş mümkün. Bilgisayar mühendisliğinde gereksiz elektrik dersleri var fazladan, elektrik sevmiyorsan geçmeni tavsiye etmem. Yine yazılım müh. olan başka bir üniversiteye geçebilirsin. Ayrıca gideceğin yerde de sevmeyeceğin hocalar olacaktır, ona göre düşün taşın derim.
Hocam elektrik dersleri gereksiz değil. Maalesef Türkiye'de yazılım üstüne daha çok gidiliyor ama asıl işleri bu değil.

Mersin üniversitesi düşünüyorum şu anlık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı