Yazılım nasıl öğrenilir?

Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.

Hocam peki sizin iletisim/discord bilgilerinizi alabilir miyim cunku hiç tanidik yok bu islerle alakali bilgili olan.

Discord'un varmı arada sırada konuşuruz.
Var hocam vereyim.

discord:alpesx1. noktayla beraber.

Tamam, Pythondan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman

Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.
Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?

Tamam, Python'dan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman

Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?

Terbiyemi bozmadan konuşmak isterim ancak 5 dakikalık bir araştırma ile dünyadaki büyük şirketlerin %90'ının yavaş yavaş Python'un tekdüzeliğinden kurtulup GO diline geçiş yaptığını görebilirsiniz.

Discord kullanmıyorum burada istediğiniz konuya etiketleyebilirsiniz.

%10 bile büyük sayıdır. Zaten adama git Python ile kodlama yap demiyorum. Algoritmayı en iyi anlatacak dillerden biri bu. Zaten Web kodlamak istiyor.

%10 bile büyük sayıdır. Zaten adama git Python ile kodlama yap demiyorum. Algoritmayı en iyi anlatacak dillerden biri bu. Zaten Web kodlamak istiyor.

Her neyse neden herkes Chrome kullanıyor. XD

Her neyse neden herkes Chrome kullanıyor. XD.

Eskiden Brave kullaniyordumda Chrome'a dondum daha sade ve hos, şu an chromebookdan kodlamaya çalışacağım 2 ay a geri PC donecegim o zaman a kadar biraz bilgi edinmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…