Matapios
Centipat
Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.
Tamamdir vallahi siz demeseydiniz şu an baslamistim bile.
Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.
Discord'un varmı arada sırada konuşuruz.Tamamdir vallahi siz demeseydiniz şu an baslamistim bile.
Var hocam vereyim.Discord'un varmı arada sırada konuşuruz.
Tamam, Pythondan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zamanTamamiyle kötü bir tavsiye.
1-)evet en azından herhangi bir tutorial takip edecek, hata aldığında onu araştıracak veya merak ettiğiniz bir şeyi Search edebilecek kadar İngilizce bilmeniz lazım.
2-)Python web kodlamada da kullanılıyor(Django, fastapi vb.).
3-)dil ezberlemeyin, konsept öğrenin(mesela döngüler neden kullanılır, arrayler neden kullanılır, fonksiyonlar neleri kolaylaştırır gibi.).
Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.
Tamam, Python'dan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman
Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?
Hocam eger sizin icin uygunsa Discord nickinizi alabilir miyim varsa sorum oldugu zaman size danismak isterim sizin icin uygunsa.
Hocam yani mobil oyun yapma ya da direkt oyun yapma alanima girmiyor girenlerde sadece web ve yapay di cevremde bir sürü kucuk bir suncular var ve siteleri de var en uygun web olarak düşündüm kendimi biraz gelistirirsem ve oralara girersem kendimi daha iyi gelistirip isi ciddiye baglarim diye dusunmustum.
%10 bile büyük sayıdır. Zaten adama git Python ile kodlama yap demiyorum. Algoritmayı en iyi anlatacak dillerden biri bu. Zaten Web kodlamak istiyor.Terbiyemi bozmadan konuşmak isterim ancak 5 dakikalık bir araştırma ile dünyadaki büyük şirketlerin %90'ının yavaş yavaş Python'un tekdüzeliğinden kurtulup GO diline geçiş yaptığını görebilirsiniz.
Tamam, Python'dan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman![]()
%10 bile büyük sayıdır. Zaten adama git Python ile kodlama yap demiyorum. Algoritmayı en iyi anlatacak dillerden biri bu. Zaten Web kodlamak istiyor.
Her neyse neden herkes Chrome kullanıyor. XD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.