Yazılım nasıl öğrenilir?

Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.

Hocam peki sizin iletisim/discord bilgilerinizi alabilir miyim cunku hiç tanidik yok bu islerle alakali bilgili olan.

Discord'un varmı arada sırada konuşuruz.
Var hocam vereyim.

discord:alpesx1. noktayla beraber.

Tamamiyle kötü bir tavsiye.
1-)evet en azından herhangi bir tutorial takip edecek, hata aldığında onu araştıracak veya merak ettiğiniz bir şeyi Search edebilecek kadar İngilizce bilmeniz lazım.
2-)Python web kodlamada da kullanılıyor(Django, fastapi vb.).
3-)dil ezberlemeyin, konsept öğrenin(mesela döngüler neden kullanılır, arrayler neden kullanılır, fonksiyonlar neleri kolaylaştırır gibi.).
Tamam, Pythondan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman 👍

Ne yaparsan yap sakın Python'la başlama. Cidden rezalet bir dil, tek artısı öğrenme eğrisi dik değil.
Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?

Tamam, Python'dan tüm elementleri yerleştirip makyajlayıp kodlayın o zaman 👍

Bu kadar kullanan şirket enayi zaten, siz akıllısınız değil mi?

Terbiyemi bozmadan konuşmak isterim ancak 5 dakikalık bir araştırma ile dünyadaki büyük şirketlerin %90'ının yavaş yavaş Python'un tekdüzeliğinden kurtulup GO diline geçiş yaptığını görebilirsiniz.

Hocam eger sizin icin uygunsa Discord nickinizi alabilir miyim varsa sorum oldugu zaman size danismak isterim sizin icin uygunsa.

Hocam yani mobil oyun yapma ya da direkt oyun yapma alanima girmiyor girenlerde sadece web ve yapay di cevremde bir sürü kucuk bir suncular var ve siteleri de var en uygun web olarak düşündüm kendimi biraz gelistirirsem ve oralara girersem kendimi daha iyi gelistirip isi ciddiye baglarim diye dusunmustum.

Discord kullanmıyorum burada istediğiniz konuya etiketleyebilirsiniz.

Terbiyemi bozmadan konuşmak isterim ancak 5 dakikalık bir araştırma ile dünyadaki büyük şirketlerin %90'ının yavaş yavaş Python'un tekdüzeliğinden kurtulup GO diline geçiş yaptığını görebilirsiniz.
%10 bile büyük sayıdır. Zaten adama git Python ile kodlama yap demiyorum. Algoritmayı en iyi anlatacak dillerden biri bu. Zaten Web kodlamak istiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı