Yazılım Nasıl Yapılır?

visual studio başlangıç için yeterli olabilecegini düşünüyorum internetten yazılıma giriş vb videolar izleyerek kavrayabilirsin inşallah çabuk kavrarsın bu işi :)
 
Yazılım yapmak için programlama bilmeniz gerekir. Programlama çeşitli dillerde yapabilirsiniz. C, C++, C#, JAVA, Python gibi programlama dillerinden birini bilmeniz gerekir. Muhtemelen en kolay öğrenebiceğiniz dil Python'dur. Ancak ben kod yazmada zorlanırım diyorsanız MS Visual Studio tarzı bir programla işe başlayabilirsiniz. Ancak hangi aracı kullanırsanız kullanın programlamanın uzun ince bir yol olduğunu unutmayın :)
 
Bence bu konuda youtube üzerinde kaliteli kanallardan yararlanabilirsin. Bilgisayar Kavramları kanalında bu tür açıklayıcı videolar mevcut. Incelemen faydalı olur.
 
Teşekürler arkadaşlar MS Visual Studio programını indirecem başlıcam yazılım yapmaya ancak nasıl yapacağımı bilmiyorum bir video, kanal veya eğitim seti önerebilirmisiniz.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı