Yazılım öğrenmek için ne yapmalıyım?

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yazılım hakkında pek bilgim yok ve ingilizcem A1 seviyelerinde.
Bilgisayar programlama ve yazılım arasındaki farklar nedir?
Yazılımı nereden nasıl öğrenmeliyim?
Yazmak için hangi programları tercih etmeliyim?
Eğer Udemy'den eğitim almam gerekirse bunlar hangileri olmalı?

Merhaba arkadaşlar, yazılım hakkında pek bilgim yok ve İngilizcem A1 seviyelerinde.
Bilgisayar programlama ve yazılım arasındaki farklar nedir?
Yazılımı nereden nasıl öğrenmeliyim?
Yazmak için hangi programları tercih etmeliyim?
Eğer Udemy'den eğitim almam gerekirse bunlar hangileri olmalı?

Öncelikle hangı alanda gelişmek istediğini belirle.
İnglizcen düşük.

Merhaba,
Öncelikle ne yapmak, ne olmak ve nasıl ilerlemek istediğine kendin karar vermelisin. Çünkü büyük bir okyanus bu. Eğer her şeyi yapmaya çalışırsan, boğulursun. Eğer hiçbir şey yapamazsan, boğulursun. Öncelikli olarak tercihlerini belirlemelisin.
Bilgisayar programlama ve yazılım arasındaki fark kelimeler. İkisinin de amacı aynı söyleyiş tarzı farklı.
Yazılım her yerden öğrenebilirsin. Evden, internetten, kitaplardan, forumlardan, kurslardan.
Seçtiğin yön ve karar verdiğin alana göre kullanacağın programlama dili ve programlar farklılık gösterecektir.
Sen nasıl öğrenen birisin? Bu soruyu cevapla. Mesela ben kitaplardan okuyarak ve deneyerek öğrenen biriyim. Kimisi izleyerek öğrenir. Kimisi dinleyerek öğrenir. Bir başkası kod okuyarak öğrenir.

Web tasarım temeli yönünde oyun geliştirme de tercih ediyorum.
O zaman öncelikle front-end daha sonra back-end öğrenmen gerekiyor.

Web için sana yol haritası verebilirim.

backend.png

Merhaba,
Öncelikle ne yapmak, ne olmak ve nasıl ilerlemek istediğine kendin karar vermelisin. Çünkü büyük bir okyanus bu. Eğer her şeyi yapmaya çalışırsan, boğulursun. Eğer hiçbir şey yapamazsan, boğulursun. Öncelikli olarak tercihlerini belirlemelisin.
Bilgisayar programlama ve yazılım arasındaki fark kelimeler. İkisinin de amacı aynı söyleyiş tarzı farklı.
Yazılım her yerden öğrenebilirsin. Evden, internetten, kitaplardan, forumlardan, kurslardan.
Seçtiğin yön ve karar verdiğin alana göre kullanacağın programlama dili ve programlar farklılık gösterecektir.
Sen nasıl öğrenen birisin? Bu soruyu cevapla. Mesela ben kitaplardan okuyarak ve deneyerek öğrenen biriyim. Kimisi izleyerek öğrenir. Kimisi dinleyerek öğrenir. Bir başkası kod okuyarak öğrenir.

O zaman öncelikle front-end daha sonra back-end öğrenmen gerekiyor.

Web için sana yol haritası verebilirim.

Eki Görüntüle 1558263
Teşekkür ederim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı