Yazılım öğrenmek için nereden başlanmalı?

Yani yazılımın temel amacı bir uygulama ortaya çıkarmak olarak anlıyorum.
Yazılım sadece Uygulama çıkarmak değildir eğer uygulama çıkarmak istiyorsanız dediğim gibi Pyton öğrenmeye bakın işinize yarayacaktır sonrasında C++ öğrenmeniz büyük avantaj olacak.

Önce programlama mantığını kavramanız için Python öneririm. Ardından C ile pointer kavramını öğrenmenizi ve ardından OOP kavramını öğrenmenizi öneririm. Bunları hallettikten sonra Data Structures ve Algorithms konularında kendinizi geliştirmeniz gerekir. Tüm bunların ardından isterseniz mobile app geliştirirsiniz isterseniz oyun motorları üzerine çalışırsınız.

405325

Hocam böyle bir çalışma yaptım. 7.sırada hata alıyorum sebebini bir türlü çözemedim. Videoda gösterilen her şeyi aynı yaptım. Videoda yapan kişide sıkıntısız çalıştı bende hata veriyor. Ayrıca videoda tırnak işaretleri hep mavi iken bende tek tırnak mavi 2.tırnak geldiğinde ise sarı oluyor.

Eklenti: Sorunu çözdüm.

İlgili video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 405325

Hocam böyle bir çalışma yaptım. 7.sırada hata alıyorum sebebini bir türlü çözemedim. Videoda gösterilen her şeyi aynı yaptım. Videoda yapan kişide sıkıntısız çalıştı bende hata veriyor. Ayrıca videoda tırnak işaretleri hep mavi iken bende tek tırnak mavi 2.tırnak geldiğinde ise sarı oluyor.

Eklenti: Sorunu çözdüm.

İlgili video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bardakci kelimesinin yanına " getirmeyi dene.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı