Yazılım öğrenmeye hangi programla başlanmalı?

Merhaba ben 10. sınıf öğrencisiyim ve ileride elektrik&elektronik mühendisliği okumak istiyorum. Derslerim gayet iyi ve şimdiden bazı yazılım programları öğrenmek istiyorum. Sizce şimdiden öğrenmeye başlamak faydalı olur mu ve hangi programla başlamalıyım?
Dostum meslek lisesi okuyorsun anladığım kadarıyla bölümün Bilişim Teknolojileri mi Elektrik Elektronik Teknolojileri mi?
C'yi öneren ben değilim :D
Ah. Görmemişim. Fakat siz sadece Ardunio IDE demişsiniz bu IDE yi hangi programlama dili ile kullanabileceğini söylememişsiniz çocuk daha 10.sınıf öğrencisi. Hangi programlama dilinin ne olduğunu bilmez.

Dostum meslek lisesi okuyorsun anladığım kadarıyla bölümün Bilişim Teknolojileri mi Elektrik Elektronik Teknolojileri mi?
Hayır anadolu lisesinde okuyorum ee mühendisliğine ve yazılıma ilgim var. Gelecekte de işime yardımcı olsun istiyorum.
YouTube'da Murat yücedağ güzel anlatıyor.
Teşekkürler mutlaka bakacağım.

Evet belki öyle kursalara katılabilirim.

O zaman size kendi satın aldığım kursu önereyim Engin Demiroğ'un 100 saatlik kamp kursu adlı kursu içinda önceki mesajda saydığım programlama dillerinden var öz ve sade anlatıyor anlatırken günlük yaşamdan örnekler veriyor anlaşılabilir ve ödevler veriyor yaptığı projeleri paylaşıyor.

O zaman size kendi satın aldığım kursu önereyim Engin Demiroğ'un 100 saatlik kamp kursu adlı kursu içinda önceki mesajda saydığım programlama dillerinden var öz ve sade anlatıyor anlatırken günlük yaşamdan örnekler veriyor anlaşılabilir ve ödevler veriyor yaptığı projeleri paylaşıyor.
Yazın mutlaka incelerim kursları önerin için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı