Yazılım ve düşük seviye oyunlar için Ultrabook mu daha iyi?

cacakarax

Femtopat
Katılım
17 Şubat 2021
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet soru gayet açık arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Düşük seviye oyunlar arada oynatım. Film dizi ve yazılım için ne tavsiye edersiniz?
 
Evet soru gayet açık arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Düşük seviye oyunlar arada oynatım. Film dizi ve yazılım için ne tavsiye edersiniz?

Notebook, Ultrabook diye kategorize seneler önce edilirdi. Günümüzde notebook başlığı altında satılan ürünler neredeyse Ultrabook dediğimiz ürünlere rakip olacak derecede ince ve sadeler.
 
Ultrabook kullanıyorum, MX250 grafik kartına sahip ve CS gibi oyunları 100 fps üzerinde oynatıyor. Fakat oyun oynamayı bıraktığım için satıp M1 Air almayı düşünüyorum. Eğer oyun düşünüyorsanız Windows 10'lu bir laptop alın düşünmüyor iseniz de kesinlikle Mac alın. Eğer oyun oynatacak bir ultrabook istiyorsanız harici ekran kartlı bir MateBook alın.
 
Son düzenleme:
Ben olsam Gaming laptop alırdım. Ultrabook'tan farkı yok. Laptop Gaming olmuş ofis olmuş fark etmez hem görüntü olarak da daha şık.
 
Gaming laptoplar fan sesi ve batarya açısından ultrabooklardan çok daha kötü performans veriyor. Oyuna ayırdığınız zaman çok azsa geforce now gibi bir servis ile oyunları oynayabilirsiniz. Kütüphane vs. gibi ortamlarda ya da hassas kişiler için evde bile gaming laptoplar fan sesi yüzünden sinir bozucu oluyor. En azından kendi adıma ben matebook d16 veya macbook gibi bir çözüm düşünürdüm üniversite için.
 

Geri
Yukarı