Yazılım ve günlük kullanım için laptop tavsiyesi

Bütçe
30000-35000 TL
@Görkem Say hayatında hiç ömrü dolan bir SSD gördün mü? Technopat’in SSD’nin ömrünü doldurmak için ne kadar uğraştığını izledin mi? Aralıksız haftalarca veri yazdırdıklarını? Ya da o SSD’den önce pilin defalarca ölecegini ya da laptopun eskiyecegini? Tercih hakkım olsa 16-256 yerine 8-512 seçerim her seferinde. Kullandığım makinede 8GB RAM var, işimi gayet görüyor. Başka bir şey de umrumda değil.

@Görkem Say hayatında hiç ömrü dolan bir SSD gördün mü? Technopat’in SSD’nin ömrünü doldurmak için ne kadar uğraştığını izledin mi? Aralıksız haftalarca veri yazdırdıklarını? Ya da o SSD’den önce pilin defalarca ölecegini ya da laptopun eskiyecegini? Tercih hakkım olsa 16-256 yerine 8-512 seçerim her seferinde. Kullandığım makinede 8GB RAM var, işimi gayet görüyor. Başka bir şey de umrumda değil.

Istedigini onerebilirsin sana neden oneriyorsun demiyorum. Ben 8GB yerine neden 16GB tercih ettigimi ve bunun kullanimima etkisini soyluyorum. Senin kullaniminda isini gormesi her isi gorecek anlamina gelmiyor bunu anlatmaya calisiyorum benim isimi gormuyor mesela 8GB RAM. Teknoloji sans isidir M islemcili Mac'lerde de degistiremiyorsun zaten sorun orada. 8GB RAM ve agir is yuku demek SSD'yi ekstra yormak demek senin urunun 4-5 yil icerisinde bozulabilir bunun bir garantisi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı