Yazılım ve oyun için laptop tavsiyesi

Bütçe
15000
Alpha 17 kullanıcısı olarak v22.1 diyorum. Alpha 17'nin o kadar hak ettiğini düşünmüyorum.
Önemli bir mesaj. Kullanıcısı olarak farklı bir marka tavsiye etmek. Hocam sizin mesajlarınızı çok sık görüyorum buralarda. Önerdiğiniz farklı bir cihaz var mı? Ryzen yüzünden MSI'a kayıyorum. Başka hiçbir sebebi yok gerçekten. Tabii çekincelerim de baya var. O kadar para verip Monsterla papaz olmak istemiyorum.

Bir 'laptop' alırken dikkat edilmesi gerekilen en önemli konu kesinlikle soğutma kalitesidir. Bu konuda HP ve türevi markalardan kesinlikle uzak durman gerekiyor.

Belirli bir bütçeden yukarı çıkamıyorsanız alacağınız ürünün soğutmayı %100 iyi yapamayacağını biliyor olmanız gerek.

Isınma olmasın diyorsun ve sıcaklık olmasın diyorsun Dual Channel olsun istiyorsun
1 RTX modeller oyun oynayınca elbet ısınacaktır
2 RTX ekran kartı olan laptop da elbet de fan sesi olacaktır
3 laptoplarda genellikle 2 RAM slotlu 1 tanesi dolu şeklinde gelir.

Yoktur hocam, oyun olarak ağır oynamayacaksanız Alpha güzel bir seçim olabilir. Kalite açısından v22.1 ile karşılaştırılabileceğini dahi sanmıyorum.

22.1 13.750'ye kadar düşmüştü bana kalırsa onda 15 k civarı etmez.

İlk çıktığında öyleydi o hocam. Dolar 8'i geçti tekrar.

Ne demek istediniz hocam? v22.1 mi kalite olarak MSI ile kıyaslandıralamaz?

Evet hocam, anlam bozukluğu olmuş. V22.1'in kalite açısından rakibi ancak MSI GL75 olabilir. O da Alpha 17'nin kasa olarak bir alt modelidir.
Yine kafam karıştı, peki Alpha modeli ne kadar hak eder?
En ucuz burada.
Bu Monster'ın ömür boyu garanti dediği nedir hocam? Gerçekten o kadar ilgileniyorlar mı? Şikayet var da çok fazla şikayet duruyor. Çekincelerim bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…