Yazılım ve oyun için laptop tavsiyesi

Bütçe
15000
Monster'ın ömür boyu garanti dediği nedir hocam? Gerçekten o kadar ilgileniyorlar mı? Şikayet var da çok fazla şikayet duruyor. Çekincelerim bu yüzden.
Ömür boyu garanti olayının dünya üzerinde herhangi bir firmanın yapabileceğini düşünmüyorum.

O sadece bakım diye biliyorum, yani 6 ayda 1 termal macun fan temizliği gibi şeyler. Servisleri için Monster uzmanı fanboyun teki(!) @Dark Lord of the Sith hocam daha güzel açıklar sanırım.

13800 fena değil hocam. 13500 13600 sınır ama 200-300 TL'nin hesabı olmaz bence.
Ömür boyu garanti denilen şey ömür boyu bakımdır. Ücretsiz bakım yaptırabiliyorsunuz.

Bu Monster'ın ömür boyu garanti dediği nedir hocam? Gerçekten o kadar ilgileniyorlar mı? Şikayet var da çok fazla şikayet duruyor. Çekincelerim bu yüzden.
Ömür boyu dedikleri şey aslında ömür boyu bakım yapmaları. Servisleri gayet iyi, sizi üzeceğini düşünmüyorum. Bu sıralar ancak çok yoğun diye biliyorum, uzun sürebilir. Sonuca gelirsem 2 yıl boyunca garantileri, ömür boyu bakım hizmetleri var. Ayrıca cihazda kronik bir sorun varsa garanti bitse dahi tamir ediyorlar. Ben olsam Alpha almazdım ama, performans farkı çok yüksek.
Servisleri için Monster uzmanı fanboyun teki(!) @Dark Lord of the Sith hocam daha güzel açıklar sanırım.
Monster bari maaş bağlasa, kuru kuru savunma olmuyor.

Anladım siz Monster kullanıyor musunuz peki?
Yaza kadar ikiniz arasında gidip geleceğim gibi.
@Radeon RX 5500M - MSI
@Dark Lord of the Sith - Monster
Kazanan dostluk olsun

Anladım siz Monster kullanıyor musunuz peki?
Yaza kadar ikiniz arasında gidip geleceğim gibi.
@Radeon RX 5500M - MSI
@Dark Lord of the Sith - Monster
Kazanan dostluk olsun

Hocam ben baştada demiştim ben olsam v22.1 alırım diye. Çünkü ekran kartı farkı var, sadece kalite olarak karşılaştırmanın yanlış olacağını belirttim hocam. Ekran kartı gücüne ihtiyacınız yoksa Alpha alın. Dostluk her zaman zafere ulaşacaktır

Ben 2 yıldır imzamdaki Monster sistemi kullanıyorum gerek laptop hakkında gerekse servis hakkında çok deneyimim oldu istediğini sorabilirsin.

Sanırım kod yazmak için 17.3 inç düşünüyorsun. Benim sana
tavsiyem normal 15.6inch bir laptop alıp(fiyatı düşürecektir) 24 inç bir monitör alman yönünde olacak. Hem laptoptan daha kaliteli ve ergonomik bir monitörün olur hem de kod yazarken çok rahat edersin. Ayrıca oyunlarda da iyi performans göstersin istersen 144hz modellere bakabilirsin. İlla rtx bakmaktansa 1650ti 1660 veya 1660ti kartlara bakarak bütçeni yine istediğin seviyeye çek bence. İşlemci ise büyük projeyle uğraşmadığın sürece i5 fazlasıyla yeterli olur. Oyun için ise strateji dışında aynısı geçerli ki strateji için bile sadece yeterli ama ideal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…