Bütçe nedir?Merhaba, bilgisayar almak istiyorum hem oyun hem yazılım öğrenmek için ancak kafam çok karışık. PC alınır mı? Alacaksan ne almalıyım gibi birçok soru var aklımda. Yardım edin.
Başka ne alcaksın??Merhaba, bilgisayar almak istiyorum hem oyun hem yazılım öğrenmek için ancak kafam çok karışık. PC alınır mı? Alacaksan ne almalıyım gibi birçok soru var aklımda. Yardım edin.
Tabiki de alınır başka ne alınacak ki.Merhaba, bilgisayar almak istiyorum hem oyun hem yazılım öğrenmek için ancak kafam çok karışık. PC alınır mı? Alacaksan ne almalıyım gibi birçok soru var aklımda. Yardım edin.
45bin tl monitör dahilBütçe nedir?
Ve bence alınır.
45bin tl civarı monitör ile beraberMerhaba,
Bilgisayarın görevi ney ki zatenTabii ki alınır. Pc için aklında bir bütçe var mı?
Kurulum,kullanış vb. Şeyler hocamHangi konuda endişeniz var
Nasıl bişey almalıyım onu sormak istedim ama yapamadımBaşka ne alcaksın??
3060 sistem topla monitör mouse klavye dahil 30 bine patlar herhalde yani böyle bir sistem seni götürür.45bin tl monitör dahil
45bin tl civarı monitör ile beraber
Kurulum,kullanış vb. Şeyler hocam
Nasıl bişey almalıyım onu sormak istedim ama yapamadım
Çevremde tanıştığım kişiler 3060 alma dediler siz neye dayanarak öneriyorsunuz yanlış anlamazsınız detay verir misiniz ?3060 sistem topla monitör mouse klavye dahil 30 bine patlar herhalde yani böyle bir sistem seni götürür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.