Yazılım ve tasarım için laptop önerisi

Anladım hocam ancak Nitro 16'ların panel kalitesi ve pil ömrü gayet iyi. O zaman size tavsiyem bu fiyat bandında MacBook bakmanız, bu şekilde hem Windows hem Mac sahibi olursunuz.

Haklisiniz aslinda zaten Windows setupim var ve Mac'te çogunlukla butun is gucunu rahatlikla hallediyor. Belki M1 Air'ya da M3 Air dusunulebilir. Vaktini ayirip tavsiye eden herkese teşekkür ederim.

Ama hayatim boyunca Windows kullandim, Mac'e alişabilir miyim bilmiyorum.

Gerçekten çok kolay, ben de ilk MacBook aldığım zaman bir acaba vardı ama alışınca bırakılmıyor, çok çok rahat. Bütçe arttırıp almaya değere;

Ömürleri ve pil performansı uzun, taşıması çok çok rahat. Bütçe artarsa 16 GB M2 olabilir, 8 GB düşünmeyin bu tür işler için.

Gerçekten çok kolay, ben de ilk MacBook aldığım zaman bir acaba vardı ama alışınca bırakılmıyor, çok çok rahat. Bütçe arttırıp almaya değere;

Ömürleri ve pil performansı uzun, taşıması çok çok rahat. Bütçe artarsa 16 GB M.2 olabilir, 8 GB düşünmeyin bu tür işler için.
Evet bende M1 MacBook Air kullanıcısıyım gerçekten efsane bir cihaz. Kesinlikle bende öneriyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı