Yazılım yazmak için dizüstü mü masaüstü mü?

Mac sıkintili ya, cogu uygulama ucretli oluyor. Daha rahat Windows yoksa cekerim 49a.
Benim de kullandığım huawei matebook bak o zaman. 16 GB Ram olanı al sıkıntı yaşama.

Ben cok arastirdim. Sirketler en cok Dell, Lenovo, HP kullaniyormus. Bunlar bana daha sıcak geliyor.
O da olur. Şahsen matebook öneririm. Sen oyun oynamayacaksan huawei al geç derim. Karar senin. Dell öneririm.

Dell'e baktim ama aşırı pahali, bütçem Max 49 olur yani. Iyi bir model bulsam alirim. Lenovo onceden kullandim, HP hiç kullanmadim. Kafam cok karisik.
O fiyata macbook öneririm. Huawei önerebilirim.

Dell'e baktim ama aşırı pahali, bütçem maksimum 49 olur yani. Iyi bir model bulsam alirim. Lenovo onceden kullandim, HP hiç kullanmadim. Kafam cok karisik.

50k bütçe için şu an piyasada alınabilecek en sağlam ve en mantıklı cihaz nedir diye sorarsanız net şu cihazdır. Üstüne konuşmaya dahi gerek yok. Hocam bence çok düşünmeye gerek yok. Alacaksanız bu fiyata bu laptop kaçmaz. Alın geçin. Hp Victus 16-s1002nt A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Şunlarda inceleme videoları.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

50k bütçe için şu an piyasada alınabilecek en sağlam ve en mantıklı cihaz nedir diye sorarsanız net şu cihazdır. Üstüne konuşmaya dahi gerek yok. Hocam bence çok düşünmeye gerek yok. Alacaksanız bu fiyata bu laptop kaçmaz. Alın geçin. Hp Victus 16-s1002nt A05N6EA R7-8840H 32 GB 1 TB SSD 8 GB RTX4070 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Şunlarda inceleme videoları.

Yalniz bu oyuncu bilgisayari ben ofis bilgisayari ariyorum. Yoksa kaliteli bilgisayara benziyor ama ben hiç oyun oynamam ki.

@Ayla9080 Hanımefendi bu bütçedeki attığım cihazlara bakın. Sırf isimden dolayı daha düşük özellikte HP, Dell, Lenovo alınmaz. Huawei istemiyorsanız mis gibi ASUS var hem süper cihaz hem marka takıntınız varsa iyi olarak görülen marka.

Benim marka takintim yok arastirmalarima yonelik bunlari sectim. Ozelligi iyi olmasa dahi dayanikli olsun.

Yalniz bu oyuncu bilgisayari ben ofis bilgisayari ariyorum. Yoksa kaliteli bilgisayara benziyor ama ben hiç oyun oynamam ki.

Hocam oyuncu bilgisayarı diye oyun oynanacak diye bir şey mi var. Oyun dışında yazılım, ofis işleri, render aklına gelebilecek her türlü iş yapılır bu PC ile bence bütçeniz varsa bu Victus'u kaçırmayın. En az 5-6 sene kafanız rahat tüm işlerde kullanırsınız. RAM ve SSD eklemesi yapmayada gerek yok. 32 GB RAM ve 1 TB SSD mevcut. Her yönüyle Full bir PC.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı