Yazılıma hangi dil ile başlanmalı?

Metrl

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 Ti İntel Core i5-13400F
Yazılıma hangi dille başlamalıyım ve o dili nereden öğrenebilirim?

Yazlılım zor iştir hocam, baştan Python kullanın sonra isterseniz diğer dillere geçin. Mesela ben C++ ile başladım C# kodluyorum şuan.

Python ile başlayabilirsiniz en "high-level" dillerden biridir.

Bence web, çünkü millet yemek sipariş etmek için exe indirip oradan pizza sipariş etmiyor tabikide c dilleri locale erişebiliyor vesaire fakat, webin biraz daha önü açık gibi.
Yazlılım zor iştir hocam, baştan Python kullanın sonra isterseniz diğer dillere geçin. Mesela ben C++ ile başladım C# kodluyorum şuan.
Merakımdan soruyorum acaba c++'da bir ip için 10 bin tane port taricak ve doğrusunu bulduğu zaman otomatik olarak o adresi pinglicek bir yazılım yazma kaabiliyetiniz var mı?

Bence web, çünkü millet yemek sipariş etmek için exe indirip oradan pizza sipariş etmiyor tabikide c dilleri locale erişebiliyor vesaire fakat, webin biraz daha önü açık gibi.

Merakımdan soruyorum acaba c++'da bir ip için 10 bin tane port taricak ve doğrusunu bulduğu zaman otomatik olarak o adresi pinglicek bir yazılım yazma kaabiliyetiniz var mı?
Yok hocam ben maksimum yazı yazmayı sağlayan bir program üretip bırakmıştım.

Python ile başlayabilirsiniz en "high-level" dillerden biridir.

Peki nereden öğrenebilirim?

BTK Akademi'yi buldum bunu kullansam işe yarar mı cidden yoksa zaman kaybı mı?

Son düzenleme:
Peki nereden öğrenebilirim?

BTK Akademi'yi buldum bunu kullansam işe yarar mı cidden yoksa zaman kaybı mı?
Farklı kaynaklardan deneme-yanılma yöntemiyle öğrenin. Örneğin başta kopyala-yapıştır yapıyorsanız onları kendiniz yazmaya başlayın. İşe yarayıp yaramayacağı size bağlı bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı