Merakımdan soruyorum acaba c++'da bir ip için 10 bin tane port taricak ve doğrusunu bulduğu zaman otomatik olarak o adresi pinglicek bir yazılım yazma kaabiliyetiniz var mı?Yazlılım zor iştir hocam, baştan Python kullanın sonra isterseniz diğer dillere geçin. Mesela ben C++ ile başladım C# kodluyorum şuan.
Yok hocam ben maksimum yazı yazmayı sağlayan bir program üretip bırakmıştım.Bence web, çünkü millet yemek sipariş etmek için exe indirip oradan pizza sipariş etmiyor tabikide c dilleri locale erişebiliyor vesaire fakat, webin biraz daha önü açık gibi.
Merakımdan soruyorum acaba c++'da bir ip için 10 bin tane port taricak ve doğrusunu bulduğu zaman otomatik olarak o adresi pinglicek bir yazılım yazma kaabiliyetiniz var mı?
Python ile başlayabilirsiniz en "high-level" dillerden biridir.
Farklı kaynaklardan deneme-yanılma yöntemiyle öğrenin. Örneğin başta kopyala-yapıştır yapıyorsanız onları kendiniz yazmaya başlayın. İşe yarayıp yaramayacağı size bağlı bir şey.Peki nereden öğrenebilirim?
BTK Akademi'yi buldum bunu kullansam işe yarar mı cidden yoksa zaman kaybı mı?
Peki nereden öğrenebilirim?
BTK Akademi'yi buldum bunu kullansam işe yarar mı cidden yoksa zaman kaybı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.