Yazılıma nereden başlamalıyım?

Ata Gunluk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İlerideki hayalim yazılım mühendisi olmak ve ben küçük küçük atılımlarda bulunmaya çalışıyorum geleceğim için. Örnek vermek olursak Apple'ın geliştirdiği Playgrounds uygulamasında çalışmaya başladım. Fakat daha önceden hiç eğitim almadığım için zorlanıyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Merhaba. İlerideki hayalim yazılım mühendisi olmak ve ben küçük küçük atılımlarda bulunmaya çalışıyorum geleceğim için. Örnek vermek olursak Apple'ın geliştirdiği playgrounds uygulamasında çalışmaya başladım. Fakat daha önceden hiç eğitim almadığım için zorlanıyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Virüs yazmaya başlayarak ama kimseye atmayın.

Merhaba. İlerideki hayalim yazılım mühendisi olmak ve ben küçük küçük atılımlarda bulunmaya çalışıyorum geleceğim için. Örnek vermek olursak Apple'ın geliştirdiği playgrounds uygulamasında çalışmaya başladım. Fakat daha önceden hiç eğitim almadığım için zorlanıyorum ve nereden başlayacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Herhangi bir programlamaya giriş eğitim serisini izleyerek başlayabilirsiniz.

Virüs yazmaya başlayarak ama kimseye atmayın.

Ekonomi uzmanı olmak için de sahte para basmaya başlayın ama kimseye vermeyin. 💩

Teşekkürler.

Elinden geldiği kadar programlama dilleri öğrenmeye çalış. C# ile başlayıp ardından Python veya C++ öğrenirsen çok rahat bir kariyer sahibi olursun. Tavsiyem BTK Akademi'de profesyonel eğitimleri var oradan videoları izle çok rahat bir şekilde öğrenirsin. Bir yazılımcı olarak söylüyorum doğru yoldasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı