Yazılıma nereden başlanmalı?

YavuzSelim18

Picopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
806
Yer
Yeni yeni Python öğrenmeye başladı :D
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Biliyorum daha 30 dakika önce açılmıştır. Ama benim sorum farklı. Şimdi gidip o konuya yazsaydım gidip yeni konu aç diyecektiniz. Yani boş boş kızgın atmayın. Gelecekte işime yarar ve hobi olarak yapmayı planlıyorum. Sorum şu ben cidden bilmiyorum. Yani yazılımı hangi programlarla yapacağım? İngilizce çok mu gerekli? Günde ne kadar çalışmak yeterlidir? Ve bir Youtube kanalı önerir misiniz yazılım ile ilgili? Bu soruları cevaplarsanız sevinirim :)
Neden konum onaylanmadı?
 
images.jpeg

Biraz faydası dokunabilir.
Diğer sorularını arkadaşlar cevaplar.

Edit:Yazılar pek okunmuyor ama yapacak bir şey yok.
 
İngilizce inanılmaz gerekli. Günde 1-2 saat yeterli. YouTube kanalı pek bilmiyorum ama C# örnekleri veren siteler var. Oradan başlayabilirsiniz.

Bir de öncelikle kendiniz araştırın. Direkt burada konu açıp hazıra konmayın. Yazılımcı olmak için en büyük husus, araştırmaktır.
 
Bence Python ile başla derim. Çünkü söz dizimi basit yani ilk başlayanlar için gayet anlaşılır. Sonra zaten Python ile sen işi kavramaya başlayınca yavaş yavaş web dillerine falan da geçersin. Sadece giriş yapman gerekiyor. Python ile bu girişi yapıp sonra zaten olayı anlayınca sen kendi öğrenmek istediğini seçeceksin.

İngilizce konusunda da bilmen şart falan değil ama bilmezsen Türkçe kaynaklarla belli bir seviyeye kadar gelirsin sonra kendini tekrar eder durursun, gelişemezsin.

Günde şu kadar çalış demek yanlış olur. Çalış işte. Ne kadar çalışmak istiyorsan çalış. Bu sana bağlı.
Eki Görüntüle 841470
Biraz faydası dokunabilir.
Diğer sorularını arkadaşlar cevaplar.

Edit: Yazılar pek okunmuyor ama yapacak bir şey yok.

Okunmuyorsa niye atıyorsun kardeşim? Yardım etmek istiyorsan onu internette HD olarak bulup koyarsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı