Python'dan başlamayı oneriyorlar.
Ama ben C# başladım.
Bir aralar bende C# kodlama dili ile uğraşıyordum. Ama sonrasında kendimi her kodlama dilinde yavaş yavaş geliştirme kararı aldım. 9. sınıf programa temelleri kitabına baktım Eba'nın yayınlamış olduğu pdf'ler çıkıyor. Sizde bu kaynağı mı kullanıyordunuz ?öncelikle flowchart programını indirerek akış diyagramını öğrenmeni öneririm bende yeni başladım kaynak olarak 9.sınf programlama temelleri kitabını kullanabilirsin ikinci soru ise sana bağlı sen ne yapmak istersen onu öğrenirsin
Kendimi her kodlama dilinde yavaş yavaş geliştirme kararı aldım. O yüzden diğer dillere oranla kolay bir dilden başlamayı düşünüyorum.
Bir aralar bende C# kodlama dili ile uğraşıyordum. Ama sonrasında kendimi her kodlama dilinde yavaş yavaş geliştirme kararı aldım. 9. sınıf programa temelleri kitabına baktım EBA'nın yayınlamış olduğu PDF'ler çıkıyor. Sizde bu kaynağı mı kullanıyordunuz?
Kendimi sadece bir dil üzerinde değil de birden fazla dil üzerinde geliştirmeyi daha doğru buluyorum. Düşüncem yanlış olabilir ama şuanda bu mantık üzerinden devam etmek istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü | EBA Portalı ilk
kitabı indirin ben meslek lisesi öğrencisiyim 9.sınıf hocamız flowchart üzerinden başladı akış diyagramı mantığı için sonra scracth ve en sonunda python öğreneceğiz bu arada kararın yanlış yazılımda önemli olan çok dil bilmek değil bildiğini geliştirmek
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.