- Makaleler
- 51
@Ardaydin0 Araştırma yapma alışkanlığını edinmeniz lazım. Daha önce açılmış aynı yüzlerce konudan birine tıklayıp okumanız, yeni konu açıp insanlardan cevap beklemeye göre çok daha iyi bir hareket olacaktır sizin için.Yazılıma nereden başlanmalı?
Yazılıma nereden başlamalıyım? Kafam cok karısık YouTube'da dolu video izledim ama nereden baslamalıyım bilmiyorum.www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanmalı?
Kali Linux'u öğrendim sayılır neye başlamalıyım şimdi? Yazılıma nereden başlamalıyım? Python, gibi mesela hangisini önerirsiniz?www.technopat.net
Yazılıma başlamak istiyorum, nereden başlamalıyım? YouTube video serisi önerebilir misiniz? Bununla alakalı diğer konular maalesef çok eski.www.technopat.net
Yazılıma nereden başlamalıyım?
İyi günler, yazılıma başlamak istiyorum fakat nereden başlamam lazım bilmiyorum. Yazılıma başlama sebebim web sitesi oluşturmak. Program vb yapmak için bana her şeyi detaylı şekilde anlatırsanız sevinirim. Hangi programlama diliyle başlamam lazım hangi YouTube kanalı veya sitelerden...www.technopat.net
Arkadaşlar merhaba. Başlıktan da belirttiğim gibi sizce yazılıma 0'dan nereden başlamalıyım? Sizce Linux mu yoksa Python mu? Açıklarsanız sevinirim iyi geceler.www.technopat.net
Merhaba. Benim yazılıma aşırı derece ilgim var ama nereden başlayacağımı bilemiyorum. İnternette herkes farklı bir şeyler diyor, kafam allak bullak oldu. Yazılıma nereden başlayacağımı yönlendirebilecek birileri yazarsa çok sevinirim. Gerçekten çok büyük ilgi duyuyorum ama nereden başlayayım...www.technopat.net
Yazılıma nereden başlayabilirim?
Merhabalar, ben yazılıma girmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Ben Java'da ilerlemek istiyorum. İngilizcem yeterince iyi.www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanılmalı?
Selamlar. Malum çağımız belli ileride en çok değer görecek mesleklerden birisi de yazılımcılık. Benim de aslında küçüklükten bir ilgim var ama yazılım hakkında en ufak bir bilgim yok. Yazılıma nereden başlamalıyım ve nereden öğrenmemi tavsiye edersiniz(YouTube kanallarından vs.)? Şimdiden...www.technopat.net
Yazılıma nasıl, nereden başlanır?
Selam, bilgisayara yatkınlığım var ama yazılım programlama hakkında bilgim sıfır. Hedefim girişimcilik, bu çağda da yazılım bilgisi şart görünüyor. Yazılıma nasıl başlarım? Nereden başlamak istiyorsun derseniz mobil veya web programlama ile başlamak isterim. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
Yazılıma ve dillere nereden başlanmalı?
Sıfırdan yazılıma başlamak istiyorum da gelecekte ek iş veya hobi olarak yapmak istiyorum.İlgimde var.İngilizce seviyem iyi.Yazılım dili öğrenmek için hangi dilden başlanmalı yada sıfırdan başlayacak biri nereden başlamalı? Unreal Engine C++ kullanıyormuş diye duydum. C++ mı öğrenmeliyim? Yada...www.technopat.net
Yazılıma nereden başlayabilirim?
Arkadaşlar öncelikle 17 yaşındayım lise son sınıf fen lisesi öğrencisiyim ve yazılım mühendisi olmak istiyorum ancak iyi liselerde bu bölüm olmadığından bilgisayar mühendisi olmak hedefim şimdi sormak istediğim konu şu ben yazılıma nereden başlamalıyım? Para kazanma amaçlı ve sıkılma gibi bir...www.technopat.net
Arkadaşlar, yazılımla ilgili neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Nereden nasıl başlamalıyım/başlamalı mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.www.technopat.net
Yazılıma Nereden Başlanmalı?
14 yaşındayım. Yazılım Mühendisi olmak istiyorum, yazılıma hangi yazılım dili ile başlamalıyım?www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanılır?
Gelecekteki mesleğimi yazılımcı olarak planladım. Şimdiden yazılım öğrenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım?www.technopat.net
Selam arkadaşlar ben 15 yaşındayım. Ve yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum. Sizce nereden başlamalıyım? Yazılım hakkında pek bir bilgim yok.www.technopat.net
Yıllardır yazılımcı olmak istiyorum ve artık kendimi birşeylere başlamak için hazır hissediyorum. Yazılım işini severek yapacağım ve zaten bu iş beni mutlu ediyor. Öncelikle geçen yıl Python dersleri almıştım YouTube üzerinden ve bu yıl BTK akademi üzerinden de almayı planlıyorum. Başlamak için...www.technopat.net
Web sitesi için yazılıma nereden başlanır?
Merhaba arkadaşlar. 16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum. Amacım web sitesi tasarımı gibi şeyler. Birkaç şey daha var. Aslında hepsini öğrenmek istiyorum ama nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?www.technopat.net
Merhaba arkadaşlar Açıkça yazılım ile neredeyse bilgim 0. Yazılıma hangi dilden başlamam lazım? YouTube, Udemy gibi yerlerde hangi kurslar bana en iyi şekilde yardımcı olur? Yardımlarınızı bekliyorum.www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanır?
10. sınıfım. Yazılım mühendisi olmak istiyorum ama aynı zamanda yazılım ilgimi çektiği için onunla uğraşmak istiyorum. Daha çok oyun yapmak ilgimi çekiyor. Nereden ve hangi dille başlamalıyım?www.technopat.net
Mac'te yazılıma nereden başlanmalı?
Arkadaşlar iyi forumlar. Kullandığım ve çok başarılı Hackintosh bir cihazım var. Çoğu MacBook Air'den (M1 işlemcili olan hariç) daha yüksek bir performans veriyor. Ben de 15 yaşımda yazılıma başlayıp kendimi geliştirmek istiyorum. Açık kaynak kodlu yazılımları alıp kendi bünyemde geliştirip ve...www.technopat.net
Gelecekte kafama bilgisayar mühendisliği koydum ve yine geleceğime faydası olsun diye yazılım, programlama öğrenmeyi düşünüyorum. Nereden öğrenmeliyim? Nasıl başlamalıyım? Bilgisayar için kod yazmayı planlıyorum.www.technopat.net
Selamlar dostlar. Kendimi bildim bileli bilgisayarla haşır neşirim ve oyunlara oldukça ilgiliyim. Bunun yanında yazılım da öğrenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım? Bana yol gösterebilecek birileri var mıdır acaba? Şimdiden teşekkürler.www.technopat.net
Merhaba şu anda 10. sınıfım 9. sınıftan kalan hafif bir Python bilgim var. 9. sınıftan öncede yazılıma başlama gibi bir planım vardı ama başlama fırsatım hiç olmadı. 9.sınıf aracı oldu bana sınıfta sürekli arkadaşlarıma yardımcı oluyordum hocanın verdiği programları yazmaya çalışırken bunu...www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanmalı ?
Ben lise 1 Öğrencisiyim ve bilgisayar ve yazılıma büyük ilgim var. Zayıf bir bilgisayarım var. Yazılımı hiç ama hiç bilmeyen, sıfırdan başlatacak: Kitap, web sitesi, kanal önerilerinizi bekliyorum. Phyton, C, C++, Java hangisiyle başlayayım?www.technopat.net
Birçok insan yazılıma başlamak istiyor gerek günümüz popülerliğinde gerek gerçekten merakından ilgisinden. Fakat çoğu insan özellikle gençler lise çağlarındaki nereden başlayacağını neler yapması gerektiğini bilmiyor sizce yazılıma başlamak için neler yapılmalı ve nerelerden başlanmalı. Kişisel...www.technopat.net
Yazılım öğrenmek istiyorum nereden nasıl başlamalıyım? Arkadaşlarla başlayacağız birinin abisi yazılımcı hatta 1-2 kere uygulama sunacakken ucundan dönmüşler yani bir bilen var yakınlarımızda ama solo olarak ben start vermeyi düşünüyorum şimdiden. Önerilerinizi bekliyorum.www.technopat.net
Yazılıma nereden başlamalı?
Merhaba. Ben yazılım öğrenmek istiyorum ama nereden başlamalı? Videolarını izledikçe kafam daha da karışıyor amacım oyun tasarlamak ve backend alanında ilerlemek ama frontend için de bir şeyler öğrenmek istiyorum. Bunun için hangi dilleri öğrenmeliyim ve nasıl bir yoldan ilerlemeliyim? Yazılım...www.technopat.net
Yazılıma Nereden Başlanmalı?
Basit oyunlar yapmak istiyorum (Hiç değilse düzgünce öğrendikten sonra kendimi denemek istiyorum.), hangi dili öğrenmeliyim? Ne indirmeliyim ve çalışmalarımı nereden yapmalıyım, tabii ki nereden öğrenmeliyim? Temel bazı bilgileri de anlatabilir misiniz? 2D bir oyun yapmak için örneğin nereden...www.technopat.net
Malum lise giriş sınavım vardı. Sınavım bitti artı, k oyun oynamak gezmekten başka bir şey yapmıyorum yani kısacası hedefsiz kaldım. Hedefim olmayınca çok sıkılıyorum, bilgisayarlar ile aram iyidir ancak yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Bu yaz yazılım konusunda ilerlemek istiyorum, nereden...www.technopat.net
Yazılım ile kod yazmayı ve küçük de olsa oyun yapmak istiyorum. Zaten scratch adlı site de 1 tane oyun yapmıştım ki o ilk oyunumdu ilk kez yazılım ile alakalı bir şey yapmıştım. Nereden başlanmalı?www.technopat.net
Merhaba. İlerideki hayalim yazılım mühendisi olmak ve ben küçük küçük atılımlarda bulunmaya çalışıyorum geleceğim için. Örnek vermek olursak Apple'ın geliştirdiği Playgrounds uygulamasında çalışmaya başladım. Fakat daha önceden hiç eğitim almadığım için zorlanıyorum ve nereden başlayacağımı...www.technopat.net
Yazılım öğrenmeye nereden başlanır?
Merhaba arkadaşlar. Ben 14 yaşındayım ve yazılım öğrenmek istiyorum fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Yazılıma nereden başlayabilirim?www.technopat.net
Arkadaşlar zamanında bir hocadan 1 1.5 ay kadar bir de kendim internetten 20 gün kadar C++ dersi aldım onun dışında fazla bir şey bilmiyorum sıfırdan nereden başlarım? 11.sınıfım hedefim ilk 20K onun dışında bir bölüm yok. Yazılımı denemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum.www.technopat.net
Yazılım öğrenmeye nereden başlanmalı?
Yazılıma nereden başlamalıyım nasıl öğrenebilirim önerebileceğiniz kurs var mı?www.technopat.net
Yazılıma hangi dillerden başlanmalı?
Arkadaşlar, yazılıma başlayacağım, hiçbir bilgim yok, sıfır düzeyim. Nereden başlamalıyım?www.technopat.net
Ben kodlama öğrenmek istiyorum ama nereden ne yapmam lazım tam emin olamadım. Hangi dille başlamalıyım?www.technopat.net
Yazılıma başlangıç nasıl olmalı?
Selamlar ben yazılıma başlamak istiyorum nereden başlamam gerekir? Hangi dili öğrenirsem işime yarar?www.technopat.net
Selamlar arkadaşlar. 2020 yılında kendime bazı hedefler koydum ve bunlardan birisi de yazılım öğrenmek. Lise 1 öğrencisiyim. Okul konusunda sıkıntım yok. Notlarım çok iyi ve günde bu işe ayırabilecek 2 saat civarı vaktim rahat var. İleri de de yazılım mühendisi veya benzeri bir şey olmak...www.technopat.net
Arkadaşlar Python hakkında biraz bilgim var ama tam değil. Ben bir şeyler yazmak istiyorum nereden başlamalıyım? -Yapmak istediklerim- *Masaüstü yazılımları. *Telefon uygulamaları.www.technopat.net
Selamlar. Yazılım işine artık girişmek istiyorum. Artık bir yerden başlamak istiyorum. Kodlamayı öğrenmek istiyorum ve daha sonrasında daha gelişerek program kodlama vb şeyler yapmak istiyorum çok hevesim var ve çok da çalışacağıma inanıyorum. Üniversiteye gitmeden önce bayağı gelişmek istiyorum...www.technopat.net
Yazılıma nereden başlanır?
Merhabalar. Uzun süredir başlayacağım diyorum ama üşengeçliğim beni Ali koyuyor. Şu Corona günlerinde evde kaldık bari başlangıcı yapalım diyorum. Yazılım hakkında araştırıyorum, açılan konulara bakıyorum ancak neye baksam farklı önerilerde bulunuyor. Birisi diyor ki CSS, HTML ile başlamalısın...www.technopat.net
Merhaba arkadaşlar. Zaten başlıktan anladığınız gibi yazılıma başlamak istiyorum. Önceden birkaç şey öğrenmiştim fakat böyle gidemez diye düşündüm. Web programlamaya başlamak istiyorum ama dandik siteler yerine modern ve işe yarayan bir site yapmak istiyorum. Tabii sadece site ile yetinmem illa...www.technopat.net
Yazılıma hangi dille başlanmalı?
16 yaşındayım ve yazılıma başlamak istiyorum, gerçekten çok ilgimi çekiyor ama yazılım ile ilgili bir bilgim yok. Hangi yazılım dillerini öğrenmeliyim nasıl başlayabilirim? Amacım program ve uygulama yapmak, yani kodlamayı yazılımı tamamen öğrenmek istiyorum. Nerelerden öğrenebilirim ve nereden...www.technopat.net
Merhaba ben traic; Sizlere bir sorum olacak ben yazılıma başlamak istiyorum aklımdaki şey tam olarak program yapmak mesela gerçek zamanlı sohbet uygulaması yapmak istiyorum. Bilgisayar için hangi dil ile yazıp başlayabilirim? Ve bunun üyelik sistemi teması arayüzü falan hepsini geliştirmek...www.technopat.net
0'dan yazılıma nereden başlanmalı?
Aklımdaki soruları aşağıya yazıcağım. Yazılım ile ilgili bu kelimeden başka bir şey bilmiyorum. Bunun için bir şeyler öğrenmeme gerek var mı? Yoksa direk dillere mi geçiyim? Hangi dillerden başlamam gerek? Bu dilleri nereden öğrenmeliyim? Ücretli ücretsiz kaliteli kaynaklar var mı? Ücretli...www.technopat.net
Yazılıma Nereden Başlamalı?
Merhabalar, Yeni yazılıma başlayacak arkadaşlarımız olabilir. Hangi dil, hangi program ile başlamalıyım diye soruyor. Neyi seviyorsanız onu yapın. Mesela CSS, HTML, JavaScript ve PHP gibi diller ile yazılıyor. Her şeyden önce düşük, orta ve yüksek yazılım dillerini bilmek ve ne istediğini...www.technopat.net
Yazılıma Nasıl Başlanır?
Yazılım veya bilgisayar Mühendisliği istiyorum ve bu sene mezuna bıraktım. Sorun şu ki yazılım hakkında bir bilgim yok, üniversiteye gittiğimde sıfırdan karşılaşmak yerine bilgi birikimi ile gitmek istiyorum. Yazılım hakkında fikir sahibi olmadan Yazılım Mühendisliği istediğim için gerçekten...www.technopat.net
Lise 1'e geçtim ve meslek seçimimi yapmam gerekiyormuş. Artık bende yazılım mühendisliğine doğru kaymayı düşünüyorum. İngilizcem orta seviye. Hangi tür yazılım ile başlamalıyım?www.technopat.net