Yazılıma nereden başlayabilirim?

Python'la başlayacaksan bunu (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020)
Şiddetle öneririm indirimlerde 80 lira oluyor hoca bayağı iyi.

Kendimi sadece bir dil üzerinde değil de birden fazla dil üzerinde geliştirmeyi daha doğru buluyorum. Düşüncem yanlış olabilir ama şu anda bu mantık üzerinden devam etmek istiyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam dediğim çok dil öğreneceğim diye kendinizi yıpratmayın ayda on binlerce dolar kazanan insanlar öyle aham şahım şeyler bilmiyorlar. Birkaç dili çok iyi bilmeniz yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
C# mainim :d Bence python yerine c ile başla. 'C' olan. Makine dili. Python biraz fazla kolay. Diğer dillere geçerken java ya da C# gibi dillere geçerken zorlanabilirsin.
Öneriniz için teşekkür ederim. Ama başlangıç için C dili yerine nispeten daha kolay olan Python dili ile başlamam daha doğru olur diye düşünüyorum.

Öneriniz için teşekkür ederim. Ama başlangıç için C dili yerine nispeten daha kolay olan Python dili ile başlamam daha doğru olur diye düşünüyorum.
Sen bilirsin. Ben C den C#' geçtim ve hiç zorlanmadım. Ama python biraz temmbel işi. Tabi bence ilerde hangi alana yöneleceğine göre de değişir. Python genel olarak yapay zeka için kullanılır. C# mobil oyun, HTMl ya da CSS de web siteleri için.

pythonla başlayacaksan bunu (40+ Saat) Python | Sıfırdan İleri Seviye Programlama (2020)
şiddetle öneririm indirimlerde 80 lira oluyor hoca bayağı iyi

hocam dediğim çok dil öğrenicem diye kendinizi yıpratmayın ayda onbinlerce dolar kazanan insanlar öyle aham şahım şeyler bilmiyorlar birkaç dili çok iyi bilmeniz yeterli
Kurs öneriniz için teşekkürler. Bende birden fazla derken 2-3 dil üzerinde

Sen bilirsin. Ben C den C#' geçtim ve hiç zorlanmadım. Ama python biraz temmbel işi. Tabi bence ilerde hangi alana yöneleceğine göre de değişir. Python genel olarak yapay zeka için kullanılır. C# mobil oyun, HTMl ya da CSS de web siteleri için.
Teşekkürler. İlk Python sonra C öğrenip daha sonrasında C# üzerinde yoğunlaşmayı düşünüyorum.

Python'dan başlamayı oneriyorlar.
Ama ben C# başladım.
Python olabilir biraz daha iyidir. BTK Akademi'de python eğitimi vardı eğer duruyorsa iş görebilir.
Önerileriniz için sizelere de teşekkür ederim.

Hocam dediğim çok dil öğreneceğim diye kendinizi yıpratmayın ayda on binlerce dolar kazanan insanlar öyle aham şahım şeyler bilmiyorlar. Birkaç dili çok iyi bilmeniz yeterli.
"aham şahım şeyler bilmiyorlar" ile ne demek istediniz?

Bildiğim kadarıyla Python için böyle bir genelleme yapmak biraz zor.

Siz hangi alana yönelmek istiyorsunuz? Frontend (web), backend (API, etc.), embedded, oyun?

Son düzenleme:
"aham şahım şeyler bilmiyorlar" ile ne demek istediniz?

Bildiğim kadarıyla Python için böyle bir genelleme yapmak biraz zor.

Siz hangi alana yönelmek istiyorsunuz? Frontend (web), backend (API, etc.), embedded, oyun?
Şuan tam ne üzerine yöneleceğimi karar veremedim. Sanırım Python'dan başlayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı