yazilimbudur.com güvenilir mi?

Microsoft Office 2019 Pro Plus anahtarı satın almıştım, almadan önce orijinal sitesinden de indirmiştim. Anahtarı girdiğimde çalışmadı, kendilerine durumu belirttiğimde bana kendi gönderdikleri linkten indirmem gerektiğini söylediler. Saçma olan şey ise kendi gönderdikleri linkteki program crackliydi, ismi de ShareKey2019'du. Windows 10 için lisans anahtarı alırken OEM olduğunu söylediler, MAK çıktı ve maillerime cevap vermediler (üstünden aylar geçti hala cevap yok).

Microsoft Office 2019 Pro Plus anahtarı satın almıştım, almadan önce orijinal sitesinden de indirmiştim. Anahtarı girdiğimde çalışmadı, kendilerine durumu belirttiğimde bana kendi gönderdikleri linkten indirmem gerektiğini söylediler. Saçma olan şey ise kendi gönderdikleri linkteki program crackliydi, ismi de ShareKey2019'du. Windows 10 için lisans anahtarı alırken OEM olduğunu söylediler, MAK çıktı ve maillerime cevap vermediler (üstünden aylar geçti hala cevap yok).
Peki burası olmazsa nereden win 10 alabilirim ne yapmam gerekiyor? Herkes öneriyordu burayı ama niye böyle oldu anlamadım.

Ben gittigidiyor.com'dan aldım. İlk başta hata çıktı. Hemen Whatsapp üstünden cevap verdiler. Memnundum. İsmini bulursam, yazarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı