Güvenilir değiller. Bizzat anahtar alıp denedim.
Şuan mail yolladılar. Resim istediler ve mak key olduğunu yolladım.Güvenilir değiller. Bizzat anahtar alıp denedim.
Şu an mail yolladılar. Resim istediler ve MAK Key olduğunu yolladım.
Gittigidiyor gibi sitelerden OEM düşünün bence. Bir daha 2-3 gün beklemeyin.Şuan mail yolladılar. Resim istediler ve mak key olduğunu yolladım.
Ve anahtarı yolladılar ve anahtar Retail. Ne kadar uzun uğraşlar sonucunda alsam da düzgün bir şekilde geldi.
Format sonrası key sorduğunda daha sonra deyip sistemi kurunca key girsek tekrar sıfırlamaya gerek var mı ki?Önce keyi girip Windows'u aktifleştiriyorsunuz, sonrasında temiz kurulum yapıyorsunuz, kurulum sırasında key girmiyorsunuz. Kendisi retail keye dönüşüyor ve Windows'u aktifleştiriyor.
Microsoft hesabınızla Windows'a giriş yaptınız değil mi?
Hayırlı olsun, uzun uğraşlar sonrasında başarı ile tamamlanmışVe anahtarı yolladılar ve anahtar Retail. Ne kadar uzun uğraşlar sonucunda alsam da düzgün bir şekilde geldi.
MAK key olarak kullanmaya devam edebilirsiniz, sorun olacağını sanmıyorum ama keyi girip yazısını gördükten sonra formatlarsanız MAK olarak görünen key retail keye döner.Format sonrası key sorduğunda daha sonra deyip sistemi kurunca key girsek tekrar sıfırlamaya gerek var mı ki?
Yeni sistem kurulumu için sormuştum zaten. Sistemi kurduktan sonra Gittigidiyor üzerinden key almayı düşünüyorum.MAK key olarak kullanmaya devam edebilirsiniz, sorun olacağını sanmıyorum ama keyi girip yazısını gördükten sonra formatlarsanız MAK olarak görünen key retail keye döner.
Zaten "Bu Windows kopyası bir Microsoft hesabı ile aktifleştirilmiştir" yazısı retail olduğuna işarettir. MAK görünmesi çok önemli değil bence, istiyorsanız formatlayın tekrar, sizin bileceğiniz iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.