yazilimbudur.com güvenilir mi?

Öğlen de gelmediyse bir sorun var demektir. Site üzerinden iletişim bölümü yok mu?
Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra farkettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani.

Korkmanıza gerek yok. Geçen yıl ordan Win10 Key aldım 2 gün içinde gönderdiler. İlk gönderdikleri key MAK çıkmıştı. Kendilerine durumu bildirdim Retail key yolladılar.

Bu siteyi önerenler olduğu için ben de almayı düşünüyordum ama artık zor gibi. Key gelse bile bu kadar zaman geçmesi, yazık. Umarım mağdur olmazsın.

Yani 30 liraya mis gibi yemek yerdim. Ona yanıyorum boşuna gitmez inşallah. Mail attık bakalım dönecekler mi?

1 Saat bekleyin hocam gelmezse geçmiş olsun. Zaten çarşamba günü açılmış konu şu an geldi mi gelmedi mi bilgi verirseniz.

Gelen tek şey Steam bildirimleri. Mail attım dönen yok. Telefon numarası gibi bir şey yok mudur ya bu yazılımbudurun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…