Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #21 Zacsha dedi: Vallahi 30 TL yani boru değil. İnşallah atarlar. Şimdi yeni kalktım hala yollayan yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan.
Zacsha dedi: Vallahi 30 TL yani boru değil. İnşallah atarlar. Şimdi yeni kalktım hala yollayan yok. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun tekrardan.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #22 Burak Gençoğlu dedi: Geçmiş olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hala daha yollamadılar. Kendilerine nereden ulaşabilirim biliyor musunuz?
Burak Gençoğlu dedi: Geçmiş olsun tekrardan. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hala daha yollamadılar. Kendilerine nereden ulaşabilirim biliyor musunuz?
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 30 Temmuz 2020 #23 Zacsha dedi: Teşekkürler. Hala daha yollamadılar. Kendilerine nereden ulaşabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Öğlen de gelmediyse bir sorun var demektir. Site üzerinden iletişim bölümü yok mu?
Zacsha dedi: Teşekkürler. Hala daha yollamadılar. Kendilerine nereden ulaşabilirim biliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Öğlen de gelmediyse bir sorun var demektir. Site üzerinden iletişim bölümü yok mu?
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 30 Temmuz 2020 #24 STR4NGE dedi: Öğlen de gelmediyse bir sorun var demektir. Site üzerinden iletişim bölümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra farkettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani.
STR4NGE dedi: Öğlen de gelmediyse bir sorun var demektir. Site üzerinden iletişim bölümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra farkettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani.
STR4NGE Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 3.288 Çözümler 18 Yer Tekirdağ | (Sarıyer) 30 Temmuz 2020 #25 Zacsha dedi: Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra farkettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani. Genişletmek için tıkla... Bu siteyi önerenler olduğu için ben de almayı düşünüyordum ama artık zor gibi. Key gelse bile bu kadar zaman geçmesi, yazık. Umarım mağdur olmazsın.
Zacsha dedi: Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra farkettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani. Genişletmek için tıkla... Bu siteyi önerenler olduğu için ben de almayı düşünüyordum ama artık zor gibi. Key gelse bile bu kadar zaman geçmesi, yazık. Umarım mağdur olmazsın.
3 347534 Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 233 Çözümler 2 30 Temmuz 2020 #26 Korkmanıza gerek yok. Geçen yıl ordan Win10 Key aldım 2 gün içinde gönderdiler. İlk gönderdikleri key MAK çıkmıştı. Kendilerine durumu bildirdim Retail key yolladılar.
Korkmanıza gerek yok. Geçen yıl ordan Win10 Key aldım 2 gün içinde gönderdiler. İlk gönderdikleri key MAK çıkmıştı. Kendilerine durumu bildirdim Retail key yolladılar.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #27 STR4NGE dedi: Bu siteyi önerenler olduğu için ben de almayı düşünüyordum ama artık zor gibi. Key gelse bile bu kadar zaman geçmesi, yazık. Umarım mağdur olmazsın. Genişletmek için tıkla... Yani 30 liraya mis gibi yemek yerdim. Ona yanıyorum boşuna gitmez inşallah. Mail attık bakalım dönecekler mi?
STR4NGE dedi: Bu siteyi önerenler olduğu için ben de almayı düşünüyordum ama artık zor gibi. Key gelse bile bu kadar zaman geçmesi, yazık. Umarım mağdur olmazsın. Genişletmek için tıkla... Yani 30 liraya mis gibi yemek yerdim. Ona yanıyorum boşuna gitmez inşallah. Mail attık bakalım dönecekler mi?
Excly Picopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 165 31 Temmuz 2020 #28 Zacsha dedi: Vallahi 26 dk oldu anahtar falan gönderen yok. Genişletmek için tıkla... 1 Saat bekleyin hocam gelmezse geçmiş olsun. Zaten çarşamba günü açılmış konu şu an geldi mi gelmedi mi bilgi verirseniz.
Zacsha dedi: Vallahi 26 dk oldu anahtar falan gönderen yok. Genişletmek için tıkla... 1 Saat bekleyin hocam gelmezse geçmiş olsun. Zaten çarşamba günü açılmış konu şu an geldi mi gelmedi mi bilgi verirseniz.
Burak Gençoğlu Centipat Katılım 12 Şubat 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #29 Zacsha dedi: Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra fark ettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani. Genişletmek için tıkla... Dönerse senindir diye bir söz var .
Zacsha dedi: Saat 6'dan sonra mesaj attım. Sonra fark ettim ki mesai saatleri 9-18'miş ama mail attım inşallah yarın dönerler. Çok mağdurum yani. Genişletmek için tıkla... Dönerse senindir diye bir söz var .
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 31 Temmuz 2020 #30 Excly dedi: 1 Saat bekleyin hocam gelmezse geçmiş olsun. Zaten çarşamba günü açılmış konu şu an geldi mi gelmedi mi bilgi verirseniz. Genişletmek için tıkla... Gelen tek şey Steam bildirimleri. Mail attım dönen yok. Telefon numarası gibi bir şey yok mudur ya bu yazılımbudurun?
Excly dedi: 1 Saat bekleyin hocam gelmezse geçmiş olsun. Zaten çarşamba günü açılmış konu şu an geldi mi gelmedi mi bilgi verirseniz. Genişletmek için tıkla... Gelen tek şey Steam bildirimleri. Mail attım dönen yok. Telefon numarası gibi bir şey yok mudur ya bu yazılımbudurun?