- Makaleler
- 7
Hocam durum ne ?
İnternette yazanlara güvenemedim. Herkes yazılımbuduru öneriyordu ve sadece ben sorun çekmiyorum. Arkadaşla beraber aldık ama ikimize de key göndermediler.Gittigidiyor'da 5 liraya anahtarları neden almıyorsunuz?
Mail adresinizde spam bölümüne falan baktınızmı?İnternette yazanlara güvenemedim. Herkes yazılımbuduru öneriyordu ve sadece ben sorun çekmiyorum. Arkadaşla beraber aldık ama ikimize de key göndermediler.
Mail adresim doğru fakat anahtar yok.Mail adresinizde spam bölümüne falan baktınızmı?
Sanırım yanlış anladınız.Mail adresim doğru fakat anahtar yok.![]()
Maalesef yok.. Bugün de arayamadım. Yine geçe kaldı. Yarın arayacağım inşallah.Sanırım yanlış anladınız.
Maalesef yok.. Bugün de arayamadım. Yine geçe kaldı. Yarın arayacağım inşallah.Sanırım yanlış anladınız.
Sonucu THH belirliyor zaten. Mahkeme için hem belli bir tutarı geçmek lazım hem de itiraz olması gerek diye biliyorum.Ya şimdi Microsoft kendisi bu keylerin yasal olmadığını söylüyor. E şimdi durum buyken ben yasal olmayan bir şey yaptım hakkımı yasalarla nasıl geri alabilirim gibi bir soru sorulmuş oluyorOlay yasal boyutlara ulaşırsa maliyeti karşı tarafa emin olun sizin 30TL'nizden daha ağır olacaktır. Onun dışında THH'ye başvurabilirsiniz fakat lisans anahtarı teslim edilmez ise bu dolandırıcılığa giriyor o zaman olay THH'yi aşan bir boyuta ulaşır doğrudan savcılığa suç duyurusunda bulunmanız gerekir. E tabi bu sattıkları key yasal bir olay olmadığından elbet Microsoft tarafı da telif hakkı, haksız kazanç vb. adı altında bir çok dava açıp site sahiplerini darmaduman edecektir. Riskli işler
Size bir zararı olmaz ama karşı taraf baya iyi ceza alır eğer keyleri göndermezse ve siz savcılığa başvurursanız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.