yazilimbudur.com sitesini önermiyorum

imnotagamer

Megapat
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
7.128
Makaleler
1
Çözümler
50
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Elektronik Mühendisi
Arkadaşlar, bu siteden son 2 yılda yaptığım 6 siparişim OEM Key olarak gelmişti. En son 01.11.2019 tarihinde siparişim olmuş. Aldığım lisans anahtarlarını da kontrol ediyordum haliyle.

Bugün vermiş olduğum siparişin ardından gelen anahtarı kontrol ettim. Birkaç siteye düşmüş. Ardından canlı desteğe yazdım, anahtarın internette birkaç sitede göründüğünü, OEM Key istediğimi belirttim. Ancak yaklaşık 1 saattir cevap alamamış bulunmaktayım. Bana gelen key de muhtemelen "MAK Key".

Ardından ürün detaylarını kontrol ettim. Önceki siparişlerimde açıklama kısmında yazan "OEM Key" ibaresinin yazmadığını, en alttaki tabloda da "OEM & Retail & Volume" olarak yazıldığını gördüm.

OEM yazsaydı harcama itirazında bulunacaktım, ancak şu an doğal olarak hakkımı arayamayacağımı bildiğimden dolayı itirazda bulunmadım.

30 lira çok da önemli değil. Ancak siz değerli Technopat üyelerinin bilgisinin olmasını istedim sadece.

İyi sosyaller. 😙
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlgileneceklerini düşünüyorum. Biraz zaman tanıyın.
Maalesef. Neredeyse 1 hafta oldu. Canlı destekten cevap gelmiyor. 1-2 saatlik bekleyişin sonunda da "Mail atın lütfen." şeklinde mesaj atıyorlar sürekli. Mail olarak da cevap gelmedi.

Almayı düşünen arkadaşlara almamalarını öneriyorum. Keza yolladıkları lisans anahtarı Çin, Rus kaynaklı sitelerde fazlasıyla var. Bunlar MAK key ve elinde patlama ihtimali çok yüksek. Keza arkadaşım için aldığımız key geçtiğimiz perşembe günü iptal oldu. Ben de o sitelere girip başka bir anahtar denedim ve çalıştı. 🙂

Almak istiyorsanız aklınızda bulunsun. "OEM Key" ibareli satıcılardan alın. Yoksa hiçbir şekilde hak iddia edemiyorsunuz.
 
@reptile Aslında mağdur etmedi. Çünkü ürün sayfasına bakıldığında herhangi bir OEM garantisi yok. Ben de önceki siparişlerden güvenerek, okumadan verdim siparişi. Akılsız baş işte. 🙂

"Biz size OEM garantisi vermedik." deseler Eyvallah der geçerdim. Ama cevap dahi verilmemesi çok ayıp. En azından geri dönüş yapılabilirdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı