Yazılımbudur'dan Alınan Ürün Anahtarı Volume_MAK Çıktı

LossSantos

Kilopat
Katılım
31 Ağustos 2016
Mesajlar
730
Makaleler
1
Çözümler
4
Merhaba, bugün Yazılımbudur'dan Windows 10 Pro sürümünü aldım. Sabah site personeli ile görüştüğümde bana retail key gönderileceğini söyledi. Be nde akşam gelince satın aldım ve ürün mail ile bana geldi. Windows home kullandığım için internetten Pro sürümüne yükseltme kodu falan buldum ve yükselttim. Ondan sonra kodu girdim ve etkinleştirildi yazdı. Benim içimde pek rahat etmediği için CMD'ye internetten bulduğum bir kodu yazdım. Açıklama kısmında windows Operating System VOLUME_MAK yazıyor ve lisanslı gözüküyor. Ne yapmalıyım? Retail yerine MAK verdiler.
 
Ben de MAK türü lisans kullanıyorum ama için rahat etmediyse siteyle iletişime geçebilirsin. Eğer soruların varsa sosyalde bir sürü tartışması vardı arattığın zaman bulabilirsin.
 
Bu sabah mail attım öğlen döndüler ve retail key verdiler. Eve geldim kodu girdim artık orada MAK yazmıyor retail yazıyor. Teşekkür ederim. Birde bir şey daha sormak istiyorum şimdi etkinleştirme kısmında dijital bir lisans ile etkinleştirildi yazıyor. Ben format attığım zaman Windows gidicek mi? Anakartıma gömüldü mü? Yoksa mailimi mi girmek gerekiyor?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı