Yazılımcı eli ile para kazanmak

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta belirtdiğim gibi elde olan gelir ile internet üzerinden yazılımcı kiralayıp para kazanmak mümkün mü?

Bunu bir Bangladeş'te yaşayan bir UI/UX tasarımcısı söyledi bana böyle yapabilirsin diye. Fakat Front-End ve Back-End yazılımcıları bulamıyorum.

Biraz bilgi sahibi olman lazım. Yani atıyorum bir iş alırsın biriyle görüşüp ondan sonra o işi ucuz yoldan Hintlilere yaptırırsın ve sonrasında işi kendin teslim edersin. Oradan maliyet hesabı yapıp para kazanabilirsin. Fakat sıfır bilgiyle biraz zorlanırsın. Karşındakinin dediklerini anlayabilecek kadar bilgin olursa daha iyi olur yani.

Yapılır tabii ama ne kadar getirisi olur ya da ne kadar işlek olur? Bunu bilemeyiz.

Biraz bilgi sahibi olman lazım. Yani atıyorum bir iş alırsın biriyle görüşüp ondan sonra o işi ucuz yoldan Hintlilere yaptırırsın ve sonrasında işi kendin teslim edersin. Oradan maliyet hesabı yapıp para kazanabilirsin. Fakat sıfır bilgiyle biraz zorlanırsın. Karşındakinin dediklerini anlayabilecek kadar bilgin olursa daha iyi olur yani.

Yapılır tabii ama ne kadar getirisi olur ya da ne kadar işlek olur? Bunu bilemeyiz.
0 bilgi dediğiniz bilgiler nedir yani neler talep ediliyor bunun için biraz açabilir misiniz konuyu?
Yani eğer yazılım konusunda diyorsanız az çok bilgim var.
@Ecmel Peki bu Hintli yazılımcı ya da tasarımcılar diyelim. Bu işin ustalarını nasıl kiralayabilirim?

0 bilgi dediğiniz bilgiler nedir yani neler talep ediliyor bunun için biraz açabilir misiniz konuyu?
Yani eğer yazılım konusunda diyorsanız az çok bilgim var.
Atıyorum ben geldim bir e-ticaret sitesi kurdurmak istiyorum sana. Senin bu siteyi kiralayacağın developerlara anlatacak kadar bilgin olmalı. Bu bilgi kavramını açmam biraz zor çünkü istenilene göre değişecek.

En basitinden bir siteyi nasıl host edeceğini öğrenmen gerekli diyeyim mesela. Zamanla tecrübe edinerek bu bilgilerini arttırsın. Sadece başlamadan önce sıfır bilgin olmasın dedim yani. Fikir sahibi ol yapacağın iş hakkında.
@Ecmel Peki bu Hintli yazılımcı ya da tasarımcılar diyelim. Bu işin ustalarını nasıl kiralayabilirim?
Fiverr gibi freelancer sitelerinden kiralayabilirsiniz. İşleri büyütürseniz oradan güvendiğiniz satıcılarla iletişime geçer aylık olarak kiralama gibi şeyleri de konuşursunuz. Orası sizin ticari zekanıza kalmış. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı