Yazılımcı olmak için iyi bir lise ve üniversiteye gerek var mı?

m.b.a.92

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, yazılımcı olmak için iyi bir lise ve üniversiteye gerek var mı? Üniversite okumadan nasıl yazılımcı olunur?

Benim bir arkadaşım vardı, lisede kendi Online oyunlar için script yazıyordu, ustune bir de GUI yapmıştı ve dolar üzerinden para kazanıyordu bu script ve gui'yi satıp, hangi exploit olduğu adını unuttum, fakat okumadan yapmak mümkün mü mümkün.

Benim bir arkadaşım vardı, lisede kendi Online oyunlar için script yazıyordu, ustune bir de GUI yapmıştı ve dolar üzerinden para kazanıyordu bu script ve GUI'yi satıp, hangi exploit olduğu adını unuttum, fakat okumadan yapmak mümkün mü mümkün.

Evet bir abi vardı bizim de o da aynı șekil fakat șuan hiç görüșemiyoruz bende onu diyorum da nereden bașlayacağım ne öğreneceğim nasıl yapacağım bilmiyorum.

Merhaba, yazılımcı olmak için iyi bir lise ve üniversiteye gerek var mı? Üniversite okumadan nasıl yazılımcı olunur?

Çok iyi yerlerde çalışmayı unut kendin bir iş formatı düşün kendi hosting firman en basiti yapan tanıdıklarım var ya da benim gibi hobi olarak yap lisede bilişim okumaktayım ama çok temel bilgiler veriyorlar lisede. Hepsi bildiğim şeyler evde kendim öğreniyorum programlamanın yanı sıra elektronik projeler yapıyorum güzel oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı