Yazılımcı olmak istiyorum

Drachaos

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ben zihinsel engelli bir bireyim. Beynim çok hızlı, seri çalıyor ama çok geç anlayan birisiyim. Yazılımcı olmak istiyorum programlar yazmak istiyorum her türlü web olsun veri olsun... Python'dan mı başlamalıyım, hangi programı kullanmalıyım hangi versiyonu kullanmalıyım hangi kaynaktan öğrenmeliyim? Lisedeyken en yüksek bölümdeydim ama öğreten öğretmenimiz yoktu. Sıfırdan profesyonel olmak istiyorum. Bir iş yerinde çalışmak istiyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar ben zihinsel engelli bir bireyim. Beynim çok hızlı, seri çalıyor ama çok geç anlayan birisiyim. Yazılımcı olmak istiyorum programlar yazmak istiyorum her türlü web olsun veri olsun... Python'dan mı başlamalıyım, hangi programı kullanmalıyım hangi versiyonu kullanmalıyım hangi kaynaktan öğrenmeliyim? Lisedeyken en yüksek bölümdeydim ama öğreten öğretmenimiz yoktu. Sıfırdan profesyonel olmak istiyorum. Bir iş yerinde çalışmak istiyorum. Teşekkürler.

1milyon yazılımcı diye bir proje vardı, hala devam ediyorsa ona kaydolup dersleri dinleyebilirsiniz. Göz attım biraz yazılım konusunda tüm dallarda yeterince ders var.
Kendim gibi birini görmek güzel,
Bende nörolojik sorunları olan biriyim ve aynı fikirdeyiz 🙂

1milyon yazılımcı diye bir proje vardı, hala devam ediyorsa ona kaydolup dersleri dinleyebilirsiniz. Göz attım biraz yazılım konusunda tüm dallarda yeterince ders var.
Kendim gibi birini görmek güzel,
Bende nörolojik sorunları olan biriyim ve aynı fikirdeyiz 🙂
Bende trafik kazası geçirdim sol kafatasım kırıldı nörolojik olarak büyük sıkıntı yaşadım hiç birşeye algım yoktu önceden herşey aklımdan silindi konuşmayı sonradan çözdüm konuşamıyordum , kimse elimden tutmadı ailem yok sadece engelli bir annem var maleesef çok zor.

Bende trafik kazası geçirdim sol kafatasım kırıldı nörolojik olarak büyük sıkıntı yaşadım hiçbirşeye algım yoktu önceden her şey aklımdan silindi konuşmayı sonradan çözdüm konuşamıyordum, kimse elimden tutmadı ailem yok sadece engelli bir annem var maalesef çok zor.

Benim sadece kalp hastalığım doğuştan nörolojik sorunum kafama aldığım darbelerden kaynaklı.
Allah yardımcın olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı