Web yazılımcı olmak için HTML yeterli midir?

Yok be kanka yetmiyor. Html le anca web sitesinin nasıl olduğunu anlar 3-5 birşey yazarsın.
Front end için HTML, CSS, JS, BOOSTRAP, JQUERY vs. lazım.
Bu arada İngilizce gerçekten çok önemli kesinlikle geliştirin. Çünkü İngilizce bilmeden sadece küçük bir havuz kadar kaynağa erişimin var ama ingilizce bilir isen okyanusa erişimin olur.
Hocam zormuş baya ya o kadar şeyleri kafamda nasıl tutacağım. Sadece HTML bilsem yeterli sanıyordum.

Hocam zormuş baya ya o kadar şeyleri kafamda nasıl tutacağım. Sadece HTML bilsem yeterli sanıyordum.
Yok be kanka bir defter al not et. Ayrıca k kadar kafanda tutmana gerek yok, mantığını öğren yeter, internet denen bir yer var orda her şey var, tüm yazılımcılar da öyle zaten hepsini kafalarında tutuyorlar sanma, algoritma mantığını ve dili iyi biliyorlar unuttuğu kismida bakıyor ordan burdan.

Akılda tutmuyoruz ki. Öğrenip tecrübe ediyoruz, böylece alışkanlık haline geldiği için ezberde tutmaya gerek kalmıyor. Ayrıca dökümantasyonlar google'da dolu olduğundan eksik kaldığınız yerde oradan yardım alabiliyorsunuz. Fakat İngilizce önemli bu durumda.

Yok be kanka bir defter al not et. Ayrıca k kadar kafanda tutmana gerek yok, mantığını öğren yeter, internet denen bir yer var orda her şey var, tüm yazılımcılar da öyle zaten hepsini kafalarında tutuyorlar sanma, algoritma mantığını ve dili iyi biliyorlar unuttuğu kismida bakıyor ordan burdan.
HTML CSS bilsem olur mu? Javascript de öğrenmem gerekir mi? Bir de ingilizcem yok. Acaba diyorum ki Godot engine ile oyun mu yapsam hem eğlenir hem yazarım.

HTML CSS bilsem olur mu? Javascript de öğrenmem gerekir mi? Bir de ingilizcem yok. Acaba diyorum ki Godot engine ile oyun mu yapsam hem eğlenir hem yazarım.
HTML ve CSS, bir web sitesinin tasarımından fazlasını yapamaz. PHP veya JS olmak zorunda. Sadece CSS ile çok fazla tasarım geliştirilebiliyor ama tek başına CSS kullanmak eziyet. Tasarım için JS kullanmak işleri daha kolaylaştırıyor. Dediğim gibi, ayrıca PHP veya JS olmadan, siteye işlev kazandırmak çok zor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı