Neden?Sen bir kere yazılımcı olacağım diye yola çıkmakla bitirmişsin bu işi![]()
Neden?Sen bir kere yazılımcı olacağım diye yola çıkmakla bitirmişsin bu işi![]()
Sen bir kere yazılımcı olacağım diye yola çıkmakla bitirmişsin bu işi![]()
Ben şahsen şirketlerin veya yazılımciların kendi işlerini kolay kolay bitireceklerini sanmıyorum. Örneğin google kendi yapay zekasını yaptı gakat halka açmadı, kendi elemanları kullanıyor.Bence ölmeye başladı çünkü NVIDIA'nın CEO'su da açıklama yaptı böyle yapay zekalar var zaten de daha iyileri çıkıyor fakat 10 yıl sürmez.
Ürettiğin fikiri yapman için de yazılım gerekiyor sonuçta. Yapay zeka mühendisliği gibi bir bölüm var mı şuan?Yazılım demek sadece kodlamak demek değil ki arkadaşlar. Yazılım demek fikir üretmek, ürettiğin fikiri işler hale getirmek demektir.
Nasıl yani?Sen bir kere yazılımcı olacağım diye yola çıkmakla bitirmişsin bu işi![]()
Ben şahsen şirketlerin veya yazılımciların kendi işlerini kolay kolay bitireceklerini sanmıyorum. Örneğin Google kendi yapay zekasını yaptı gakat halka açmadı, kendi elemanları kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.