Yazılımcılık için sayısal seçmek gerekir mi?

Oğrenciyim, yok ama yine de üniversiteye gideceğim oradaki insanları tanımak için diploma için değil.
Güzel kardeşim. Madem diploman yok, neden böyle bir örnek veriyorsun ki?
Üniversite diploması seni birçok açıdan öne geçirir.
Senin kurman gereken cümle şu olmalıydı; Sadece diploma ile yazılımcı olamazsın. Eğer üniversitede kendini geliştirmezsen, o diplomayı çöpe atmalısın.
 
Yazılım okuyan adam algoritma yazabilir, analitik düşünebilir, Matematik/Fizik'te iyi olduğu için Mühendislik/Doktora yapmakta zorlanmaz, diploması yazılımcılık üzere olur, yurt dışına çıkma şansı artar...
Yazılımcı olmak için sayısalcı olmak şart değil, ama büyük projelerde yararı olur. Özelliklede fizik çok yararlı olur.
üniversite ne öğretmiş ki, yazılım gibi her gün güncellenen şeyi size öğretsin.
Ne yalan söyleyeyim o doğrudur ama diploma önemli xD.
 
Merhaba ben 8. sınif öğrencisiyim şimdiden yazılım hakkında ki çoğu bilgiyi öğrenmeye başladım ve yakında yapacağım ancak 10. sınıfta bölüm seçiliyor diye biliyorum ve ben yazılımcı olmak istiyorum bunun için illaki sayısal seçmek gerekir mi eşit ağırlık olur mu? Ve okuduğum okulda ki hocalar iyi bir yazılımcı olmak için ya 450 puanlık Anadolu liselerine gidersin, ki ben o kadar puan alamam maalesef ve başka olarak da meslek lisesinde bilgisayar bölümü seçebilirsin diyor ancak ben Anadolu'dan yazılımcı olmak istiyorum ne yapabilirim?
Arkadaşlar ben şuan yazilimcilik için örneğin bir web sitenin yazılımını yapsam ileri de bir şirkete girerken örn. Referans olarak kullanabilir miyim ?
 

Geri
Yukarı