Ben şu dli öğreniyim bunu öğreneyim değil de ne projesi yapmak istiyorsanız alanınıza göre programlama dili öğrenin. Tavsiyem budur.Python ile olmaz mı?
Ben şu dli öğreniyim bunu öğreneyim değil de ne projesi yapmak istiyorsanız alanınıza göre programlama dili öğrenin. Tavsiyem budur.Python ile olmaz mı?
Makale bir yere kadar işini görür, ondan sonrası pratik yapmaya geçiyor.
Web üzerinden bir şeyler istiyorumBen şu dli öğreniyim bunu öğreneyim değil de ne projesi yapmak istiyorsanız alanınıza göre programlama dili öğrenin. Tavsiyem budur.
Web için Front-end başlayacaksınız. Mesela HTML CSS ve JS.Hmm peki sağ olun çünkü makale her detayına kadar söylüyor mantığını kuruyorsun bir şekilde. Fakat YouTube'da hep örnek üzerine :/
Web üzerinden bir şeyler istiyorum
Onlarda çok zor geliyor yeni başladığım içinWeb için Front-end başlayacaksınız. Mesela HTML CSS ve JS.
Hmm peki sağ olun çünkü makale her detayına kadar söylüyor mantığını kuruyorsun bir şekilde. Fakat YouTube'da hep örnek üzerine :/
Web üzerinden bir şeyler istiyorum
En kolayları onlar. Neyse. Mesela python ile ne yapmak istiyorsun proje olarak. Ben sana az da olsa yardım edebilirim.Onlarda çok zor geliyor yeni başladığım için
En kolayları onlar. Neyse. Mesela Python ile ne yapmak istiyorsun proje olarak. Ben sana az da olsa yardım edebilirim.
Python ile hiç oyun yapmayı denemedim. Sadece otomasyon ve benzeri işlerle uğraştım.Python ile oyun yapmak olabilir, Python kullanım alanlarına baktığımda web ve oyun da vardı o yüzden bu dile yöneldim
Mesela Python ile ne yapabilirimPython ile hiç oyun yapmayı denemedim. Sadece otomasyon ve benzeri işlerle uğraştım.
Benim yaptıklarımdan bazıları sitelerden veri çekip onları işleyip kullanılır hale getirmek. Özelden istersen kaynak kodunu atabilirim. Bir tanesini.Mesela Python ile ne yapabilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.