Yazılımsal no signal hatası

İsmail_123

Hectopat
Arkadaşlar bir problemim var yardımcı olabilir misiniz? Yeni bir kasa aldım bileşenlerimi monteledim bilgisayarı açıyorum ve monitörde no signal hatası alıyorum. Donanımsal bir hata yok çünkü bilgisayarı televizyona bağladım bilgisayar açıldı. Monitörü de laptopa bağladım ve ekran geldi karşıma. Kabloda da sorun yok daha yeni aldım kabloyu. Yazılımsal bir sorun ama bilmiyorum ne olduğunu yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözünürlük, monitörün desteklemediği bir ayarda ise böyle bir sorun yaşanabiliyor. Televizyonda açtığınızda Windows üzeridenden monitörün çözünürlük ayarını düşürmeyi deneyin. 1920x1080 değilse 1920x1080 yapın.

Çözünürlük, monitörün desteklemediği bir ayarda ise böyle bir sorun yaşanabiliyor. Televizyonda açtığınızda Windows üzeridenden monitörün çözünürlük ayarını düşürmeyi deneyin. 1920x1080 değilse 1920x1080 yapın.
Maalesef olmadı. Kartı çıkarıp direk monitörü anakarta bağlayınca açıldı. Fakat öyle de kullanmak istemiyorum. Başka çaresi var mıdır?
Bu sefer de BIOS a girebiliyorum ama "save changes and exit" deyince 15 saniye sonra bidaha no signal diyor. Yardım edin nolur derslerime giremiyorum bu sorun yüzünden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı