Merhaba arkadaşlar yurt dışında kalıyorum ve Türkçem çok kötü. Bir tane RP sunucusuna başvuruda bulundum ve attığım otobiyografide çok sayıda yazım nokta virgül hatası var. Aşağıda attığım otobiyografide gördüğünüz yazım noktalama virgül hatalarını düzelmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
Otobiyografi.
Merhaba ben eddie, eddie nelson 1992'de Rusya'da doğdum. Babam erick nelson ve annem annie nelson Amerika'da tanışmışlar. Babamın işleri yüzünden Amerika'da evlendikten sonra abimle birlikte 8 yıl saint petersburg da yaşamışlar ve o sırada ben ve abim doğduk. Hatırlamadığım 8 yıllık saint petersburgs çocukluğumdan sonra moskvaya taşındık. Babamın ölümcül hastalığı yüzünden bir süre orada tedavi altında kaldı ama tedaviler bir işe yaramıyor babamın durumu gittikçe kötüye gidiyordu. 15 yaşımdayken ben, abim ve annem birlikte Seattle'a taşındık babamın tedavileri orada devam ediyordu. Babam erick nelson ben 12 ci sınıftayken vefat etti ve hayatımın dönüm noktalarından biri başladı the northwest okulundan her ne kadar nefret etsem de okulumu orada bitirdim. Seattle üniversitesine girmemin 2 ci yılındayken para sıkıntısı çekiyorduk, abimin doktorluk maaşıyla üniversitemi bitirmem imkansızdı. Birkaç ay farklı işlerde çalışdım ama bu bana yetmiyordu Rusya'dayken hep merak ettiğim paralı askerlik olayını araştırmışdım ve paralı askerlik yapanların okullarını devlet karşıladığını biliyordum. Askerlik için başvuruda bulundum ve başvurum kabul edilmişti. North carolina da 1,5 yıl paralı askerlik yaptım ve geri döndüğümde seattle üniversitesi halk ve ilişkiler bölümünü bitirdim. Benim askerlik yaptığım dönemde abim ve annem Ls'e taşınmışlardı ben de onların yanına los santosa geldim.
Son düzenleyen: Moderatör: