Yazın asgari ücretle çalışıp hangi elektronik cihazlar alınmalı?

Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 R5 2600X
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz bir işe girdim. Asgari ücretle çalışmaktayım. Almak istediklerim Meta Quest 3, PlayStation 5 ve bilgisayar. Sizce maaşımın hepsini biriktirip de mi almalıyım? Yoksa ayda 1 tane istediğimi mi almalıyım? Kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz bir işe girdim. Asgari ücretle çalışmaktayım. Almak istediklerim Meta Quest 3, PlayStation 5 ve bilgisayar. Sizce maaşımın hepsini biriktirip de mi almalıyım? Yoksa ayda 1 tane istediğimi mi almalıyım? Kararsızım.
Bence biriktiripde al heyecanlı olur.

Hepsini almayı düşünüyorsan bence ilk seferde ps5 alabilirsin.2 gün önce baktığıma göre fiyatına 1k zam gelmiş.Yani bu konsol en az 6-7 sene daha götürücek ve gta6 destekli gelicek ben olsam onu alırdım ilk.Hepsini toplu alıcam dersen zamlı alırsın bence.

Güçlü bir bilgisayar. Güzel de ekipmanlar yeter de artar. Ben olsam VR'a para yatırmam. PS oyunları PC'ye zaten çıkıyor. Üstüne oyun fiyatları daha pahalı orada. Güzel bir RTX 4060-4070 PC ve ekipmanlar. Paranız artar, onu da birikim yapabilirsiniz.

Ben de çalışacağım. Planım bu şekilde. Tabii PC daha düşük konfigürasyon olacak ancak fikir aynı.

Güçlü bir bilgisayar. Güzel de ekipmanlar yeter de artar. Ben olsam VR'a para yatırmam. PS oyunları PC'ye zaten çıkıyor. Üstüne oyun fiyatları daha pahalı orada. Güzel bir RTX 4060-4070 PC ve ekipmanlar. Paranız artar, onu da birikim yapabilirsiniz.

Ben de çalışacağım. Planım bu şekilde. Tabii PC daha düşük konfigürasyon olacak ancak fikir aynı.
Hocam benim nedense sanal gerçekliğe bir hayranlığım var. Ve hep denemek istedim. O Yüzdende almayı planlıyorum bu ağustosta hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı