Yazın ekran kartı bulunur mu?

Passengeribrahim

Hectopat
Daha fazla  
Abimin ekran kartı ihtiyacı olduğu için kendisine 3060 Ti almak istiyordu lakin piyasada 3060 Ti tek başına almak uygun olmadığı için sistemle beraber alacak ve sistemin geri kalanını bana verecek. Ben zaten sistemimi yazın güncellemek istediğim için benim için uygun lakin aklımda bir soru var. Yazın RTX 3060 Ti stoğu bulabilir miyim? Bulabilsem bile bu çok mu pahalı olur?

4500TL'ye az bir ihtimal olsa da daha da altına bulabilirsiniz.
İnşallah dediğiniz gibi olur lakin bitcoin, eth mi her neyse bunlar değer kaybetmediği sürece stok olmayacakmış gibi hissediyorum. Stok olsa bile itopya, sinerji gibi mağazaların ekran kartını tekli satacağından şüpheliyim. Şuan o mağazalarda tekli satılmıyor miningciler bitirmesin diye.

İnşallah dediğiniz gibi olur lakin bitcoin, eth mi her neyse bunlar değer kaybetmediği sürece stok olmayacakmış gibi hissediyorum. Stok olsa bile itopya, sinerji gibi mağazaların ekran kartını tekli satacağından şüpheliyim. Şuan o mağazalarda tekli satılmıyor miningciler bitirmesin diye.
Evet stok asla olmayacak çünkü madenciler 5 ekran kartından tutun da 1 oda dolusu riglere kadar sistem diziyor. Şu an rx 580'i bile 10000tl'ye havada kapıyorlar. Nvidia ve amd 3 kat fazla kart üretse bile dayanmaz çünkü pusuda bekleyen onbinlerce madenci var..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı