Ekran kartı stok durumu ve erişimi

Ben satma taraftarıyım 2500e aldığım ekran kartını güzelce 1 yıl kullandım bugün 6000TL'ye sattım.
1 kaç gün belki 1 hafta bekleyeceğim ama üstüne biraz daha ekleyip daha iyi ekran kartı alacağım.

+1 kardeşim bende 2400'e aldım 5500 ile 6500 arası satıyorlar 5.500'e koydum ilana bakalım.

Mining gelirleri yükseliyor. 3060 ti sistem 20 bin lira olmuş. Belki 1 aya daha da yükselecek gelirler o zaman hiç bulunmaz kartlar. Bunları göz önümde bulundurarak satın.

Amazon TR de satılır mı yoksa Almanya'ya da Amerika'da mı? Aylardır bu kartı bekliyorum asla kaçırmak istemiyorum.
Vatan Bilgisayar RTX 3060' tedarik etmediklerini hala tedarik sürecinde olduğunu söylüyor ne kadar doğrudur bilinmez. Zaten kendileriyle sıkça çelişiyorlar. Bence daha 1 haftası var Vatan'da satılması için.
Vatan bilgisayarda olması lazım, NVIDIA sitesindeki yetkili satıcıların hepsinde vardır muhtemelen ama bildiğiniz gibi Türk esnafından her şey beklenir 2 katına satacaklar o kartları görürsünüz. Ben ucuza amazondan RTX 2060 buldum daha kutusunu açmadım eğer ucuz çıkarsa 3060 alacağım çıkmazsa bunu kullanacağım mecbur. Game garaj a sordum sistem olarak satacağız dediler Vatan ı aradım bilmiyorum diyorlar incehesap a sordum onlarda saat söylemiyor. Dediğim gibi arkadaşlar eğer tek satışa çıkarırlarsa en düşük 6000 TL'den çıkacak demedi demeyin.

Vatan bilgisayarda olması lazım, NVIDIA sitesindeki yetkili satıcıların hepsinde vardır muhtemelen ama bildiğiniz gibi Türk esnafından her şey beklenir 2 katına satacaklar o kartları görürsünüz. Ben ucuza Amazon'dan RTX 2060 buldum daha kutusunu açmadım eğer ucuz çıkarsa 3060 alacağım çıkmazsa bunu kullanacağım mecbur. GameGaraj a sordum sistem olarak satacağız dediler Vatan'ı aradım bilmiyorum diyorlar İncehesap'a sordum onlarda saat söylemiyor. Dediğim gibi arkadaşlar eğer tek satışa çıkarırlarsa en düşük 6000 TL'den çıkacak demedi demeyin.

Bende vatana mail attım bilgileri yokmuş inanmadım ama.

Bende vatana mail attım bilgileri yokmuş inanmadım ama.
Bu arada amazon.com.tr üzerinden amazon germany satıcısını seçerek takip edebilirsin amazon germany kesinlikle satacak RTX 3060'ı hatta amazon.fr sitesine de bakabilirsin ön sipariş açmıştılar oradan da.
Bilgileri yokmuş muş hadi oradan yalancı hepsi. Çoğu stokçularla iş birliği yapıyor erkenden gelip stokçular alacak onları muhtemelen.

Bu arada amazon.com.tr üzerinden Amazon germany satıcısını seçerek takip edebilirsin Amazon germany kesinlikle satacak RTX 3060'ı hatta Amazon. Fr sitesine de bakabilirsin ön sipariş açmıştılar oradan da.
Bilgileri yokmuş muş hadi oradan yalancı hepsi. Çoğu stokçularla iş birliği yapıyor erkenden gelip stokçular alacak onları muhtemelen.

İnan aylardır bu anı bekliyorum tam GameGaraj satacakken o da vazgeçti. Bıktım artık 940MX'ten çıkar çıkmaz alıp yeni sistem toplayacağım. Satıcının linki var mı Amazon'da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı