Halen AKP'nin kazanacağını zannediyorsan hiç zannetme.
Keşke kazanamasalar fakat Kemal dede aday olursa bal gibi kazanacaklar.
Halen AKP'nin kazanacağını zannediyorsan hiç zannetme.
Keşke kazanamasalar fakat Kemal dede aday olursa bal gibi kazanacaklar.
Ne kadara çalışacağına bağlı.
Onu daha bilmiyorum ama sizce günlük veya aylık ne kadara çalışsam alabilirim?
İkinci el fiyatlarına ve sıfırlara baktım, aylık 5000 TL'ye çalışırsan(asgari ücret 8500 TL zaten yanlış bilmiyorsam.) 2 ayda sıfır PS 4 Slim 1 TB alabilirsin aynı fiyatda kalır ise. Düşük olarak bakarsam mesela aylık 3000 TL'ye çalışırsanız 3 ayda alabilirsin ikinci el veya sıfır bulursan gibi geliyor bana.
Aylık 6000 TL maalesef çok zor hocam vermezler ama günlük 75 TL'nin altında vermezler diye ümit ediyorum.@Tarih Delisi, günlük dersek mesela günlük 100 TL desek 100x30 aylık 3000 TL yapıyor onu yukarıda yazdım zaten, günlük 200 TL çalışır iseniz aylık 6000 TL yapıyor onuda yukarda anlamışsınızdır zaten, eğer günlük 50 TL civarlarında ve altına çalışırsan 3 ay bile çalışsan alman zor gibi görünüyor, eğer 4500-5000 TL civarlarına PS4 bilmiyorsan, günlük 75 TL dersek 3 ayın sonunda ikinci el alabilirsiniz gibi duruyor baktığım fiyatlarda.
Aylık 6000 TL maalesef çok zor hocam vermezler ama günlük 75 TL'nin altında vermezler diye ümit ediyorum.@Tarih Delisi, günlük dersek mesela günlük 100 TL desek 100x30 aylık 3000 TL yapıyor onu yukarıda yazdım zaten, günlük 200 TL çalışır iseniz aylık 6000 TL yapıyor onuda yukarda anlamışsınızdır zaten, eğer günlük 50 TL civarlarında ve altına çalışırsan 3 ay bile çalışsan alman zor gibi görünüyor, eğer 4500-5000 TL civarlarına PS4 bilmiyorsan, günlük 75 TL dersek 3 ayın sonunda ikinci el alabilirsiniz gibi duruyor baktığım fiyatlarda.
Seçim konusunda emin olma ne olacağı belli değil ayrıca seçimi hangi taraf kazanırsa kazansın bunun ekonomiye yansıması bir süre alacaktır.
Aylık 5000 TL vereceklerini zannetmiyorum ama 3000 TL belki verebilirler.
Aylık 6000 TL maalesef çok zor hocam vermezler ama günlük 75 TL'nin altında vermezler diye ümit ediyorum.
Aylık 6000 TL maalesef çok zor hocam vermezler ama günlük 75 TL'nin altında vermezler diye ümit ediyorum.
Aylık 2000 TL bile olsa 3 ay sonunda 6000 TL yapar, yani 6000 TL civarlarında ikinci el bulabilirseniz alabilirsiniz, onunda aşağısı 1000 TL aylık verirlerse bu 2023 Türkiye'sinde kölelik gibi geliyor bana. @Tarih Delisi, aylık bi 2500 TL verseler aslında 3 ayda 7500 TL kazanırsınız, o fiyata ikinci el bulabilirsiniz sanırım pek zorlanmadan.
Aylık 1000 TL bence de kölelik, o paraya çalışmam. Aylık 2000 TL verseler yeterli diyebilirim. Sahibinden'e baktım 6000 TL'ye var. Aylık 2500 verseler benim için harika olur.
Umarım hepimiz istediklerimizi alabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.