DOGSHIVERING
Hectopat
İstanbul'dayım, yakın veya uzak olması önemli değil, popüler ve yazlığa uygun bildiğiniz bölgeler nelerdir? Tüm tavsiyelere açığım.
Marmaris'i önermiyorum. Deniz hariç pek bir artısı yok. Antalyalı birisi olarak Antalya'yı önerebilirim. Fiyat olarak çok yüksek baştan belirteyim. İlçelerinden Kaş Kemer güzeldir. Merkezde öneri istiyorsanız, benimde en sevdiğim ilçe olan Konyaaltı çok güzeldir. Bence İzmir gidin derim merkezde fiyat Antalya'ya göre çok uygun, Çeşme ve Urla gibi yerlerini sahillerini çok seviyorum ilçe olarak bakarsanız.İstanbul'dayım, yakın veya uzak olması önemli değil, popüler ve yazlığa uygun bildiğiniz bölgeler nelerdir? Tüm tavsiyelere açığım.
Ben yazın İzmir Foçaya gidiyorum gayet güzel.Ekstradan para sıkıntınız yoksa yazlık tutucaksanız Bodruma gitmenizi şiddetle tavsiye ederim ben yazın bir kısım İzmir Foçada bir kısım kuzenlerimin yanına Bodruma gidiyorum gayet güzel eğlence mekanları falanda var rahat rahat eğlenebilirsinizİstanbul'dayım, yakın veya uzak olması önemli değil, popüler ve yazlığa uygun bildiğiniz bölgeler nelerdir? Tüm tavsiyelere açığım.
Marmaris'i önermiyorum. Deniz hariç pek bir artısı yok. Antalyalı birisi olarak Antalya'yı önerebilirim. Fiyat olarak çok yüksek baştan belirteyim. İlçelerinden kaş kemer güzeldir. Merkezde öneri istiyorsanız, benim de en sevdiğim ilçe olan konyaaltı çok güzeldir. Bence İzmir gidin derim merkezde fiyat Antalya'ya göre çok uygun, çeşme ve urla gibi yerlerini sahillerini çok seviyorum ilçe olarak bakarsanız.
Hocam club insanı değilim lakin barlar sokağı aşırı aktif ve enerjik bir yerdi. Denizi kışında kirliydi yazında çok kirli maalesef. Yapılacak pek bir şey yok küçük bir yer zaten. Marmaris'te yaşayan birisi olarak tavsiye etmiyorum.Daha yeni Marmaris'tan geldim hocam bodruma çok benzemiş bu arada, aşırı kalabalık. Deniz'de bayağı bir kirlenmiş. Yine de çok kötü değildi özellikle gece hayatı çok iyi gibiydi.
Hocam club insanı değilim lakin barlar sokağı aşırı aktif ve enerjik bir yerdi. Denizi kışında kirliydi yazında çok kirli maalesef. Yapılacak pek bir şey yok küçük bir yer zaten. Marmaris'te yaşayan birisi olarak tavsiye etmiyorum.
Ordu Perşembeİstanbul'dayım, yakın veya uzak olması önemli değil, popüler ve yazlığa uygun bildiğiniz bölgeler nelerdir? Tüm tavsiyelere açığım.
Hocam ben metropol insanıyımHocam fethiye, akyaka gibi yerler tam senlik olur bence. Sessiz, sakin ve doğayla iç içe.
Karadeniz diye önyargılı olduğum bir yerdi ordulu bir arkadaş resimlerini gösterdi cidden ege ilçeleri gibi güzelmiş.Ordu Perşembe
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.