Yazmadığım sürece yazmayan kız

Lossy

Femtopat
Daha fazla  
Orta okuldan sevdiğim hoşlandığım bir kız vardı ve ben onu rüyalarımda da görüyordum kız a artık aşık. Olmuştum.
Ve ben Instagram üzerinden ona mesaj attım iyi güzel konuşuyoruz 1,2 gün geçti ben yazmadığım sürece kız bana yazmıyor.
Bende. Aradan 1 hafta konuştum devamlı olarak kız bu arada ne yazarsam cevap veriyor fakat bazen 5 ila 4 saat geç veriyor.
Ve bende 1 hafta konuştum kızla sonra dedim ki müsaitsen bu aralar buluşalım kahve içelim istersen demiştim oda bana ayarlarız bir gün demişti bende sıkmadım ve tamam dedim sonra 1 hafta daha geçti ee ne zaman buluşacağız demiştim ya ben İzmir'e gideceğim herhalde dedi bana ben ayarlarım dedi ve ben bu kıza aşık olmuşum. Bunu da yeni anlıyorum. Ben de öyle arkadaş ortamım olmamıştı. Orta okulda orta okulda tamamen derslerim ve sınavlarım sınıftakilerle iletişimim çok kötü. Kız beni o zamandan da salak olarak biliyor da olabilir.

Açık cevaplar verin.

Kız size karşı bir şey hissetmiyor gibi görünüyor. Buluşmak istemediği ve sizi üzmek istemediği için bahane bularak sıyrılmaya çalışıyor sanki. Arkadaş kalmaya çalışın, aşık olduğunuzu belli etmeyin. Ciddi manada samimi olduğunuz zaman yavaştan kendinize aşık edersiniz zaten. Edemezseniz de sağlık olsun, kız mı yok. 🙃

Orta okuldan sevdiğim hoşlandığım bir kız vardı ve ben onu rüyalarımda da görüyordum kız a artık aşık. Olmuştum.
Ve ben Instagram üzerinden ona mesaj attım iyi güzel konuşuyoruz 1,2 gün geçti ben yazmadığım sürece kız bana yazmıyor.
Bende. Aradan 1 hafta konuştum devamlı olarak kız bu arada ne yazarsam cevap veriyor fakat bazen 5 ila 4 saat geç veriyor.
Ve bende 1 hafta konuştum kızla sonra dedim ki müsaitsen bu aralar buluşalım kahve içelim istersen demiştim oda bana ayarlarız bir gün demişti bende sıkmadım ve tamam dedim sonra 1 hafta daha geçti ee ne zaman buluşacağız demiştim ya ben İzmir'e gideceğim herhalde dedi bana ben ayarlarım dedi ve ben bu kıza aşık olmuşum. Bunu da yeni anlıyorum. Ben de öyle arkadaş ortamım olmamıştı. Orta okulda orta okulda tamamen derslerim ve sınavlarım sınıftakilerle iletişimim çok kötü. Kız beni o zamandan da. Olarak biliyor da olabilir.

Açık cevaplar verin.

Kız seni direk yedeğe atmış bana kalırsa uğraşma vaktini ve özgüvenini kaybedersin. Buradan ilişki çıkmasının tek ihtimali anca kız çok ilgi veya ilişki ister o zaman ancak olur o ilişkide yine zarar verir.

Bende öyle düşünmüştüm 🫠

Hocam size tavsiyem birine sosyal medyada yazacaksanız kibar olmayın anasına sovun demiyorum ama sert davranın biraz size bir anımı anlatayım. 3 sene önce liseye geccez o yıl sınav bitmiş LGS bizde okuldan ayrilcagimiz kesin yani arkadasimla konusuyoz iste diyoruz liseye geçtik artık kız arkadaş yapak hiç olmadı diye. Neyse sonra başladık yazmaya kızlara sosyal medyadan ortaokuldan tanıdığımız 50-100 belki tanımadıklarimiza bile yazdık o seviye nasıl olsa hayatımız boyu görmeyeceğiz işler kotu giderse sonra bayağı ilk başta görüldü atan engelleyen ters mesaj yazan oldu bazilarida biraz konuşup ignore çaktı. Uzun konuştuğum 5 bilemedin 10 kişi sonra işte onlarda da bazıları yok şehir dışındayım yok şurdayim dedi yazarim dedi yazmadı arkadaş olalım diyenlerde oldu en son bir meraktan dedim acaba sert davransam ne olacak kıza yazdım arkadaşımın evindeyim falan dedi bende şey yazdım arkadaşınin evinde mesaj yazamıyor musun falan yarım saat bir saat falan konuşacaz bugün Max zaman ayır biraz falan yazdım. Sonra konustuk bayağı. Sabah yazdı eve geldim falan diye direk sonra niyetimi direk belli ettim kiz cidden güzeldi bu arada buluşma falan ayarladım sonrasında buluşmada yine hiç dolambaçlı yollara sapmadım şansimda iyi gitti sevgili olduk pandemiye kadar.
Sonuç
Niyetinizi belli edin.
Rakiplerinizden bir farkınız olsun çünkü muhtemelen o kıza sizin dışınızda +5 kişi güzelse daha fazla teklif ediyordur
Kız milletine çok kibar davranırsanız genelde sonu ignorelanmak oluyor.
En son olarak ise kız sizinle konuşmak istemiyorsa zorlamayın vakit kaybedersiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı