Frnx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi gerçekten işlevi olan YBS Üniversiteleri sizce hangileri?
Açıkçası 100k ve üstü kötü sıralamaya sahip ünileri direkt saymıyorum, 100k ve altı olarak cevaplarsanız sevinirim.

Benim için 4 ana kriter var, bunlara göre öneriler sunarsanız sevinirim:
1-Yazılım'a ağırlık. Müfredattaki yazılım ağırlığı benim için çok önemli, bölümden mezun olunca yazılım sektörüne girmek istiyorum.
2-İngilizce Eğitim.
3-Lokasyon(örnek: İstanbul, Ankara, İzmir)
4-Özel Sektör Bağlantısı. Özellikle bu konuda Özel Üniversiteler öne çıkıyor gibi görünüyor, mezun olunca en azından staj veya çalışma imkanı sunarsa iyi olur elbette.

Muhtemelen EA'da 30-80k arası bir sıralama yapacağım, buna uygun üniversite ararken zorlandığım için yardımınızı istiyorum, şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğin kriterlere uyan 1 tane devlet üniversitesi var: İZBÜ. Bu üniversitenin durumu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan yorum yapamayacağım maalesef.

Özellerde bu puanlar ile girilecek burslu üniversitelerin imkanları pek iyi olmayabiliyor. Bu yüzden paralı ama kaliteli üniversiteler tercih edilebilir. Yeditepe, Özyeğin, Bilgi, KHAS ve Medipol gibi üniversitelerin iyi olduğunu duymuştum. Ama yine de bu konu hakkında bilgim yok, belki de bayağı kötü üniversitelerdir. Bu bölümlerde her nedense çok akademisyen yok. Bu da şüpheli bir durum.

Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi gerçekten işlevi olan YBS Üniversiteleri sizce hangileri?
Açıkçası 100k ve üstü kötü sıralamaya sahip ünileri direkt saymıyorum, 100k ve altı olarak cevaplarsanız sevinirim.

Benim için 4 ana kriter var, bunlara göre öneriler sunarsanız sevinirim:
1-Yazılım'a ağırlık. Müfredattaki yazılım ağırlığı benim için çok önemli, bölümden mezun olunca yazılım sektörüne girmek istiyorum.
2-İngilizce Eğitim.
3-Lokasyon(örnek: İstanbul, Ankara, İzmir)
4-Özel Sektör Bağlantısı. Özellikle bu konuda Özel Üniversiteler öne çıkıyor gibi görünüyor, mezun olunca en azından staj veya çalışma imkanı sunarsa iyi olur elbette.

Muhtemelen EA'da 30-80k arası bir sıralama yapacağım, buna uygun üniversite ararken zorlandığım için yardımınızı istiyorum, şimdiden teşekkürler.
Hocam bir şey sormak istiyorum. YBS okuyup 4 senede kendimi geliştirip siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum. Maaş olanakları nedir, sizce ne yapmalıyım?

Hocam bir şey sormak istiyorum. YBS okuyup 4 senede kendimi geliştirip siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum. Maaş olanakları nedir, sizce ne yapmalıyım?

Okumayın hocam bu bölümü istihdam oranları yüksek ama işletme gibi patlayacak bu bölümde. En kötü uzaktan bilgisayar programcılığı yazın DGS ile müh tamamlama yoluna gidin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı